Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien mukainen tosi siisti (ei lainattukaan - sanoisinpa uudenveroinen kirjaston merkintöineen) kovakantinen kirjastopoisto vuodelta 2006 1.ja ainoa painos. Siistejä virheettömiä sivuja 190.

Tässä linkki muihin tämän osaston kohteisiini: Koti > Haku > Kirjat ja lehdet > Kaunokirjallisuus > Elämänkerrat ja muistelmat > 84 hakutulosta

Fennican tiedot:

Lainaus takakannesta:

Mikko Heikinheimon muistelmat kertovat Itä- ja Keski-Euroopan dramaattisista vaiheista rautaesiripun molemmin puolin. Heikinheimo työskenteli vuosina 1967-1973 vapaana toimittajana ja loi tuona aikana kestäviä ystävyyssuhteita Virossa, Unkarissa, tsekkoslovakiassa ja Ranskassa. Näiden kohtaamisten kautta hän pääsi seuraamaan läheltä kommunististen maiden arkea. Heikinheimo kuvaa elävästi nuorten eurooppalaisten valintoja, toiveita ja tulevaisuudenuskoa kommunistisen järjestelmän alaisuudessa aina sen romahdukseen asti. Heikinheimo siirtyi vuonna 1973 diplomaattiuralle, joka avasi uusia näköaloja maanosan muutoksiin. 1990-luvun jälkipuoliskolla hän palveli Suomen Romanian-suurlähettiläänä. Mikko Heikinheimo asuu Pariisissa ranskalaisen vaimonsa kanssa. Teos kertoo Euroopan lähihistoriasta sen asukkaiden silmin. Kirjoittajan kyky tarttua hetkeen vie hänet odottamattomiinkin tilanteisiin. Matkan varrella kohtaamme Pavelin, Jaanin ja Alainin ohella myös laulaja Juliette Grecon, näyttelijä Michel Simonin, Muhammed Alin sekä elokuvaohjaajat Eric Rohmerin, Claude Chabrolin, Jean-Pierre Melvillen ja Michael Wadleigh'n. Muistelmateos on ilmestynyt aiemmin ranskaksi, englanniksi ja romaniaksi. Kirja sai vuonna 2004 Pariisissa Ranskankielisten kirjailijoiden yhdistyksen Eurooppa-palkinnon.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9,15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 30.11.2017 22:21

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.