Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

PC - Unreal II - The Awakening - peli

Unreal II® - The Awakening sijoittuu samaan kuvitteelliseen scifi-maailmaan kuin alkuperäinen Unreal-peli, mutta kakkososassa on eri päähahmot ja sijainnit. Unreal 2 ei siis jatka ykkösosan tarinaa. Pelaajana olet ainoa Lain edustaja jossain kaukana avaruudessa. Jokainen 13 tarinasta sijoittuu eri omaleimaiselle planeetalle, esim. Archeronin planeetalle.

Peli on visuaalisesti moni-ilmeinen, vaikka ensimmäisen Unrealin sadunomainen värikkyys on muuttunut realistisemmaksi. Kenttien yhteisenä teemana on niiden avararakenteisuus. Suuri osa toiminnasta tapahtuu ulkosalla. Unreal 2 puhaltaa muutenkin uusia tuulahduksia räiskintäpeleihin kekseliäillä puolustustehtävillä. Niissä joutuu esim. suojelemaan pakkolaskun tehnyttä miehistöä tai linkkitornia pystyttävää tiedemiestä. Apuna on onneksi maahan asetettavia energia-aitoja ja tykkitorneja, käskytettäviä joukkuetovereita jne. Viholliset antavat kunnon vastusta, esim. Skaarj-soturit osaavat suojautua vetämällä suojakilven eteensä. Myös pitkälle mietityssä asevalikoimassa jokaisessa aseessa on oma koukkunsa. Komeat liekki- ja partiklaefektit, yksityiskohtainen ja hyvin suunniteltu grafiikka. Pelaajan tukikohtana toimii avaruusalus Atlantis, jonne palataan jokaisen tehtävän päätteeksi.

Laitevaatimukset:
Windows 98/ME/2k/XP
Prosessori min. 733MHz
3 Gt vapaatakovalevyä
8xCD-Rom
3-D Näytönohjain (Geforce 2 tasoa)
Äänikortti

Arvosteluja:
"Kaunein räiskintä ikinä. Unreal 2 asettaa grafiikka standardit 2003 vuodelle. Mukaansa tempaava juoni kaatuu kuitenkin hieman perus räiskinnäksi. Teami kaverit ja oma avaruusalus, josta tehtäviä lähdetään suorittamaan erilaisille planeetoille nostaa kuitenkin tunnelman huippuunsa. 91/100" - PKP TeamLevyissä pientä käytönjälkeä .......toimii kuin junan vessa:)  Ohjevihko mukana.

Kaikki myytävät kohteeni ovat yleensä käytettyjä, joten niissä saattaa olla normaalia käytön aiheuttamaa pientä kulumaa. Selvistä vioista yms. pyrin ilmoittamaan erikseen.

Odotan maksua 7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Kirja lähtee postissa, kun maksu näkyy tilillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.8.2017 15:46

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.