Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Peggie Cannam: PUZZLE, PULMALLINEN PONI. 2000 Pollux-hevoskerho. 112-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Puzzle, pulmallinen poni (2000; Puzzle pony) –teoksen päähenkilö on Lauren Ward, jonka perhe asuu rauhallisessa Cobhamin kylässä Thames-joen laaksossa Englannissa. Vanhemmat Liz ja Mark ovat opettajia Cobham Greenin ala-asteella, jossa myös seitsenvuotias pikkusisko Chloe käy koulua. Lauren ja hänen isosiskonsa Vikki ovat Cobhamin yläasteella. Kesäloman alussa Laurenin paras ystävä Isla saa houkuteltua hänet Mitch Grantin tallille ja ystävänsä sinnikkään taivuttelun jälkeen hän uskaltautuu viimein hevosen selkään. Tallilla käy myös teräväkielinen Abbi, jonka temput saavat Laurenin lopulta menettämään sisunsa. Samaan aikaan löytöeläinkotiin tuodaan uusi poni, Puzzle, joka on niin vauhko, ettei kukaan pääse sen lähelle saamatta kipakkaa potkua. Lauren haluaa voittaa Puzzlen luottamuksen, mutta mikä on säikyn ponikaunottaren salaisuus?

Englantilaisen Peggie Cannam´in teoksista ovat suomeksi ilmestyneet Haamuratsun viesti (2003; Ghost Rider 2002) ja Puzzle, pulmallinen poni (2000; Puzzle pony, jonka ilmestymisvuotta ei ole suomennoksessa).

 

2. Jenny Hughes: PALJASTAVA PEILIKUVA. Suomennos: Sari-Anne Ahvonen. 2010 Pollux-hevoskerho.
 125-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä, takakannessa tarran jälkeä.
 
Paljastava peilikuva (2010; The Horse In The Mirror 2010) -teoksessa Ellie ja Tara viettävät poneineen kesän kauniissa maalaismaisemissa. Tyttöjen loman kruunaavat veljekset Jonah ja Ricky, joiden perhe on hiljattain perinyt upean maalaiskartanon. Ilmassa on rakkautta, kun neljä hevoshullua nuorta treenaavat hevosillaan ja viettävät aikaa yhdessä! Onni uhkaa kuitenkin loppua lyhyeen, kun eräänä päivänä kartanon oveen kolkuttaa rujo muukalainen, joka väittää olevansa entisen kartanonherran siskonpoika. Mies vaatii kartanoa itselleen, eikä veljesten perhe näytä mahtavan asialle mitään. Ellietä vieras ei kuitenkaan vakuuta, vaan tyttö vaistoaa, ettei kaikki ole ihan kohdallaan...

 

3. Jenny Hughes: KULTAISEN RATSUN MYSTEERI. Suomennos: Hanna Sola. 2001 Pollux-Hevoskerho.
127-sivuinen nidottu kirja, kansissa aivan pieniä taittumia (ks. kuva), muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Kultaisen ratsun mysteeri (2001; Mystery of the Gold Horse 2001) -teoksessa Kelly muuttaa vanhempineen Etelä-Englantiin, jossa hänen poninsa Chadra saa tallipaikan läheiseltä hevostilalta. Kelly ystävystyy heti tilan poikien Tomin ja Luken kanssa, jotka ovat yhtä innokkaita ratsastajia kuin hänkin. Kesästä näyttää tulevan vauhdikas, mutta pian tapahtuu jotain odottamatonta; tilan päärakennuksesta katoaa arvokas kultainen hevospatsas. Kaikki merkit viittaavat siihen, että Tom tai Luke olisi varastanut patsaan. Mutta miksi? Lähiseudulla on murtauduttu myös muihin taloihin. Salaavatko pojat Kellyltä jotain? Poliisi ei ota tapausta kovin vakavasti, joten Kelly päättää itse tutkia asiaa.
 
Jenny Hughes on syntynyt Poolessa, Dorsetissa, Englannin etelärannikolla, missä hän on asunut lähes koko elämänsä. Jenny on rakastanut hevosia pienestä tytöstä lähtien. Hän oli perheensä ainoa hevoshullu. Hän ansaitsi ratsastustunnit siivoamalla tallilla. Sittemmin hän on työskennellyt orifarmilla, ratsastuskeskuksessa sekä poolohevosten kanssa. Töiden kautta hän on oppinut monia käytännön asioita hevosista ja saanut paljon taustatietoa hevoskirjoja varten. Myös omat hevoset ovat opettaneet hänelle paljon; hän tietää hyvin, kuinka syvä yhteys hevosen ja sen omistajan välille voi syntyä. Jenny Hughesin teoksista ovat ilmestyneet suomeksi Karkulainen (2000), Kultaisen ratsun mysteeri (2001), Valheen värit (2001), Kun hätä on suurin… (2002), Ratsutilan rubiini (2003), Morvonan hevoslegenda (2007), Merihevoset (2009), Kovan onnen Rosa (2010) ja Paljastava peilikuva (2010).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 39 vrk 1 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 39 vrk 1 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.