Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Peggie Cannam: PUZZLE, PULMALLINEN PONI. 2000 Pollux-hevoskerho. 112-sivuinen nidottu kirja, selkä vinoutunut ja kirjan sisus osittain siitä irti, kansissa painumia ja taittumia, muuten ehjä ja siisti, etukannen sisäpuolelta peitetty alkuperäisen omistajan nimi, ei muita merkintöjä.

Puzzle, pulmallinen poni (2000; Puzzle pony) –teoksen päähenkilö on Lauren Ward, jonka perhe asuu rauhallisessa Cobhamin kylässä Thames-joen laaksossa Englannissa. Vanhemmat Liz ja Mark ovat opettajia Cobham Greenin ala-asteella, jossa myös seitsenvuotias pikkusisko Chloe käy koulua. Lauren ja hänen isosiskonsa Vikki ovat Cobhamin yläasteella. Kesäloman alussa Laurenin paras ystävä Isla saa houkuteltua hänet Mitch Grantin tallille ja ystävänsä sinnikkään taivuttelun jälkeen hän uskaltautuu viimein hevosen selkään. Tallilla käy myös teräväkielinen Abbi, jonka temput saavat Laurenin lopulta menettämään sisunsa. Samaan aikaan löytöeläinkotiin tuodaan uusi poni, Puzzle, joka on niin vauhko, ettei kukaan pääse sen lähelle saamatta kipakkaa potkua. Lauren haluaa voittaa Puzzlen luottamuksen, mutta mikä on säikyn ponikaunottaren salaisuus?

Englantilaisen Peggie Cannam´in teoksista ovat suomeksi ilmestyneet Haamuratsun viesti (2003; Ghost Rider 2002) ja Puzzle, pulmallinen poni (2000; Puzzle pony, jonka ilmestymisvuotta ei ole suomennoksessa).

 

2. Carol O’Day: RYÖSTÖ TILAUKSESTA. Suomentanut Leni Grünbaum. 2001 Pollux-hevoskerho. 127-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Ryöstö tilauksesta (2001; Stöld på begäran 2000) -romaanissa Sebbe tekee pitkää päivää lähimarketin hedelmäosastolla, mutta siitä huolimatta rahat eivät tahdo millään riittää – toisin kuin Jockella, jonka isän taskut pullistelevat satasia. Yllättäen Sebbelle tarjotaan tilaisuutta tienata sievoinen summa vähällä vaivalla, tosin laittomasti. Hänen täytyy vain piilottaa kuuluisa laukkaratsu Etoile joksikin aikaa… ei kai siinä mitään pahaa ole? Kaikki sujuu kuin rasvattu, kunnes Sandra rakastuu kauniiseen Etoileen ja hänen vaistonsa sanoo, että hänen rakas isoveljensä on pulassa. Mikä Sebbeä oikein vaivaa ja miksi hän välttelee Sandraa kaikin tavoin?

Carol O’Day on kirjailijanimi, jonka takana ovat ruotsalaiset Diane Karlstrom ja Carola Haglund. He ovat julkaisseet teoksia myös nimillä Saga Borg ja Teo Troy. Carol O’Dayn teoksista ovat ilmestyneet suomeksi Rakkauden tähden (2000; För kärleks skull), Ryöstö tilauksesta (2001; Stöld på begäran) ja Rakas vihollinen (2001; Riktig vänskap).

 

3. Mary Sharp: MUUTTO TREWARRAAN. 2001 Pollux-hevoskerho. 127-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Muutto Trewarraan (2001; Holidays for horses) -teoksessa Morrisonit muuttavat kesken lukukauden Cornwalliin, josta Sandyn vanhemmat ovat ostaneet vanhan maatalon. Sandy luulee näkevänsä unta, kun kaunis poni astuu kesken muuton sisään taloon kuin omaansa. Yhtä yllättäen hän tutustuu lähistöllä asuvaan Jeffiin, joka tuntee tienoon kuin omat taskunsa. Myrskyävä meri, ranta ja jyrkät kalliot lumoavat Sandyn. Elämä rannikolla on täynnä lupauksia, mutta miten hän saisi äidin ja isän vakuuttuneiksi siitä, että hänen on saatava pitää poni? Sandyn elämä mutkistuu entisestään, kun majataloon saapuu mukavan tuntuinen Adam. Arjen riemua vaimentaa kuitenkin synkkä varjo: mikä tai kuka raatelee nummilla laiduntavia karitsoja kuoliaaksi?
 
Mary Sharp on syntynyt ja käynyt koulunsa Oxfordissa Englannissa ja aloittanut ratsastamisen Port Meadow´ssa. Hän on myös pitänyt aviomiehensä kanssa purjehduskoulua Cornwallissa. Mary Sharpilla on hevosten kouluttajan ja ratsastuksenopettajan koulutus ja alalta yli kahdenkymmenen vuoden kokemus. Hänen teoksistaan ovat ilmestyneet suomeksi Nicola ja kartanon hevoset (1999; Friends for life) ja Muutto Trewarraan (2001; Holidays for horses).

 

4. Sharon Siamon: LADINON PALUU. Suomennos: Nina Mäki-Kihniä. 2004 Pollux-hevoskerho, Mustang-vuoren ratsut -sarja. 124-sivuinen nidottu kirja, kannessa tarran jälkeä, muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä. Kirjan piirroskuvituksen ja kansikuvan on tehnyt Jennifer Bell.

Ladinon paluu (2004; Brave Horse 2002) on kuudes Mustang-vuoren ratsut -sarjan kirja. Kaverukset Meg ja Becky ovat pakahtua innosta. Edessä on kaksi viikkoa Beckyn kotona, Mustang-vuoren hevostilalla. Tyttöjä kutkuttaa, sillä mukaan on lupautuneet Beckyn mielitietty Sam ja Megin ihastus Thomas. Beckyn harmiksi seurueeseen tuppautuu myös Alison. Näyttää siltä, että kaunis mutta kuriton serkkutyttö haluaa omia Splash-hevosensa lisäksi Samin. Löytyisipä Alisonille oma poikaystävä! Todellisia hankaluuksia Alison aiheuttaa, kun lähettää Thomasin metsässä kohtaamansa mustangin jäljille. Samaan aikaan seudulla huhutaan häijyn Ladinon paluusta. Kertoman mukaan haamuhevonen vihaa miehiä. Porukan pojat ajautuvat hurjien vaarojen tielle, kun etsintäpartio seuraa Thomasin jälkiä hylätylle kaivosalueelle…

 

5. Sharon Siamon: RODEOHEVONEN. Suomennos: Anne Pölkki. 2004 Pollux-hevoskerho, Mustang-vuoren ratsut -sarja. 126-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä. Kirjan piirroskuvituksen ja kansikuvan on tehnyt Jennifer Bell.

Rodeohevonen (2004; Rodeo Horse 2002) on viides Mustang-vuoren ratsut –sarjan kirja. Alison Chant joutuu kauhukseen muuttamaan äitinsä mukana kauas kotoa, keskilännen peräkylään. Uudet koulutoverit ovat toivottoman tylsiä maajusseja. Jopa Becky-serkun on vaikea sopeutua. Syy ei tosin ole ympäristössä vaan Alisonissa, joka käyttäytyy kuin uppiniskainen kakara! Becky saa hoitaakseen Alisonin adoptoiman Splash-mustangin. Serkukset riitelevät kuitenkin yhtä mittaa, ja kun Alison haluaa aloittaa Splashin koulutuksen, tulee Beckyn mitta täyteen. Hän joutuu kuitenkin katumaan äkkipikaisuuttaan katkerasti.

Sharon Siamon asuu Ontariossa, Kanadassa. Hän kirjoittaa sekä lapsille että nuorille. Mustang-vuoren ratsut -sarjassa hän palaa ensimmäiseen rakkauteensa, hevosiin. Kirjoista 13 on ilmestynyt suomeksi, ensimmäiset – Vuorten armoilla, Tulihevonen, Kuunsillan mustangit ja Kultakuumetta – vuonna 2000.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 30 vrk 22 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 30 vrk 22 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.