Tuote on myyty käyttäjälle mitamo hintaan 5 €

Kuvaus

Albert Skira: La Peinture Romaine. sarja: Les grands siècles de la peinture

  • Skira, 1953: isokokoinen (n. A4) kovakantinen kirja; teksti ranskaksi; 154 sivua; runsas värikuvitus (kuvat erilleen painetut ja liimatut sivuille)
  • Kirjaston poistokirja, jossa vähän vanhoja leimoja, ja pari korjattua repeämää sivujen marignaalissa. Muuten hyväkuntoinen. Ei tarramuovia.
  • HINTA: 7 euroa + toimitusklut 7 euroa = 14 euroa (Huomio: Samaan pakettiin saa halutessa muitakin saman myyjän kirjoja ilman muita toimituskuluja. Katso esim. taidehistoria - Haku - Huuto.net TAI historia - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Upea kuvakirja, joka esittelee antiikin Rooman maalaustaidetta. Paljon kuvia mm. Pomejista, Herculaneumista, Stabiesta, Paestumista, Cumesista ja Ruvosta. Teksti ranskaksi mutta kuvat kyllä puhuvat itsensä puolesta jos ranska ei suju niin hyvin...

sisältö mm: Luonto Pompeijin seinämaalauksissa, Rooman valtakunnan virallinen maalautaide; Roomalaisten huviloiden seinämaalauksia ym.

hakusanat: Rooman historia antiikin historia antiikin maalaustaide roomalainen maalaustaide antikens historia romarriket romersk målarkonst målarkonsten i Rom Pompeji Herculaneum Stabie Paestum Cumes Ruvo francais ranskankieliset kirjat taidehistoria konsthistoria kultuurihistoria

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 9.4.2024 14:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.