Kuvaus

hyväkuntoiset

kaikki elokuvat ei kuvassa

ELOKUVAT :

TIE NAISEN SYDÄMEEN
Hutkivan journalistin Pentti Anttilan (Timo Torikka) kohtalo on joutua kännipäiseltä vaatteet-päällä-vannassa-reissulta hullujenhuoneeseen. Hän tapaa siellä naisen (Merja Larivaara) joka väittää, että häntä pidetään talossa väkisin. Kiinalaisella temppelinyrkkeilyllä ja uhkailuila Anttila pääsee mielisairaalasta ja alkaa tutkia naisen tapausta. Hän ajautuu Järvensuun radanvarsikaupunkiin, missä kunnallismafia ei kaihda murhiakaan toteuttaakseen suuruudenhullun rahantekosuunnitelman. Anttilan tehtävä on vaativa - paljastaa kaikki ja löytää tie takaisin tyttöystävänsä (Satu Silvo) sydämeen.

TALVISOTA
Talvisota on pohjalaisen jalkaväkirykmentin ja sotamies Martti Hakalan sankaritarina. Se on armottoman realistinen kuvaus lakeuden miesten taistelusta Taipaleenjoella monikymmenkertaista vihollista vastaan. Nämä miehet eivät halunneet sankareiksi, mutta he taistelivat, koska se oli heidän velvollisuutensa. Mitään kyselemättä ja hammasta purren he täyttivät ystävien ja veljien riveihin jättämät aukot.

TOSIMIEHIÄ
Aarre on kaupunkiin muuttanut maalaistalon poika. Hänestä toivotaan jatkajaa sukutilalle, mutta Aarre ei halua takaisin maaseudulle. Mauno on puolestaan alkuperäinen kaupunkilainen. Eri lähtökohdista olevat miehet asuvat naapureina ja he työskentelevät samassa elektroniikkayrityksessä teknologian huipulla. Mauno huomaa olevansa sisäisessä kriisissä työnsä kanssa, ja hän kokee elämänsä valuvan hukkaan. Mauno päättää ostaa Aarren isän maatilan ja ryhtyä maanviljelijäksi, sivutoimenaan ankara itsetutkiskelu. Enää pitää valmistella vaimo tulevaan, isoon elämänmuutokseen.

VANHEMPI VELI
Luonteeltaan sovitteleva ja vaatimaton Erkki Saari on tyytyväinen elämäänsä, mutta hänen vaimonsa Eija on kyllästynyt värittömän arjen rutiineihin. Erkki on töissä työnjohtajana kirjapainossa jossa hän yrittää tasapainoilla työntekijöidensä töppäilyjen ja johdon vaatimusten välillä. Lisäksi lomautusuhka alkaa kiristää henkilökunnan välejä. 
Samaan aikaan Erkin rahaton veli Kari tutustuu hämäräperäiseen johtaja Karevaaraan, joka houkuttelee  veljekset osakkaaksi firmaan, joka pullottaa kirjapainossa tarvittavia kemikaaleja. Epäilevä Erkki haistaa palaneen käryä, mutta myöntyy lopulta. Eija ei usko veljesten bisneksiin ja varoittaa tuhlaamasta perheen rahoja. Ongelmat alkavat kasautua Erkin niskaan kun Karevaara katoaa, ja Eija alkaa viihtyä paremmin omilla teillään. 

JÄINEN HORISONTTI
Suomalainen laivanvarustamo on saavuttanut kansainvälistä mainetta ja ollut edelläkävijä uudenlaisten alusten kehitystyössä. Insinööri Kari Rannan työpöydällä on firman uusin innovaatio, ohjausjärjestelmä, joka alkaa kiinnostaa myös kilpailevaa ulkomaista varustamoa. Tapahtumat saavat vaarallisen käänteen kun maahan saapuu salaperäinen mies, Carl ja Rannan vaimo kuolee liikenneonnettomuudessa epäselvissä olosuhteissa. Yllättäen haudalle ilmestyy Rannan vanha luokkatoveri, Martin Ahlvik. Mies tarjoutuu maksamaan lisätiedoista ja hänellä on salkku täynnä rahaa. Tyrmistynyt Ranta tajuaa joutuneensa häikäilemättömien teollisuusvakoilijoiden armoille - peliin josta hän voi selvitä vain yksin.

KIVISYDÄN
Eletään 60-lukua kun kaverukset Rafa ja Pena kolkuttelevat levy-yhtiön ovea suurten suunnitelmien toivossa. Rafa on se, joka osaa laulaa, ja sulavapuheinen Pena on se, joka osaa tehdä sanoitukset ja hoitaa managerin hommat. Mutta levytyssopimusta ei tule, ja parivaljakon on lähdettävä Saksaan rahtihommiin. Kun he muutaman vuoden kuluttua palaavat Suomeen, ajat ovat muuttuneet ja Rafasta tehdään tähti, jonka hitti "Henkipatto" villitsee tanssilavoilla. Ihailijoita riittää, eikä suosion kasvulle näy rajoja, mutta menestyksellä on myös hintansa. Kasvavat riidat keikkapalkkioista, naisseikkailuista, ja levy-yhtiön vaatimuksista alkavat lyödä kiilaa kaverusten ystävyyteen.

POHJANMAA
Pohjanmaalla kaikki viisaus on naisis, mutta miehis...kyl niis on HULLUUS!
Kauhavalla Hakalan suku on kokoontunut kotitaloonsa jakamaan Amerikassa kuolleen vaarin perintöä. Raha olisi tarpeen, koska yksi pojista on menettänyt omaisuutensa ja toinen hävinnyt rahansa raveissa. Päivä on hautovan lämmin ja ilmassa väreilee uhkaa.
Veljekset lähtevät hiekkakuopalle juopottelemaan ja selvittämään asioitaan. Kinastelu johtaa järjettömään väkivaltaan kun Erkki löytää isänsä maahan kätketyn konepistoolin. Nyky-yhteiskunta vaatii paljon eikä veljeksillä tunnu olevan muita keinoja asioidensa hoitoon kuin suoraviivainen toiminta ja perinteinen pohjanmaalainen uho.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 20 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

32 € Sulkeutuu 53 vrk 20 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.