Kuvaus


Kuvanmukainen, OK iskussa oleva KIRJASTON POISTO.

 

Pekka Parkkinen: Pikku ratsastaja

Kodin, koulun ja kaupungin monenmuotoiset esineet ja tapahtumat, tuoksut, värit ja äänet, jotka ovat jo soineet loppuun – koko kadonnut lapsuus elää unenomaisena ja samalla pikkupiirteisen selkeänä ja todellisena Pekka Parkkisen uudessa teoksessa. Hän on kirjoittanut omasta lapsuudestaan, turvallisesta elämästä porvariskodissa, poikakoulun maailmasta, sodan varjostamasta Helsingistä, kasvamisesta tuttujen ja merkillisten vaiheiden lävitse itsensä tiedostavaksi isoksi pojaksi, joka jäykkänä ja kesytettynä aloittaa ensimmäistä oppikouluvuottaan. Romaani päättyy isän kuolemaan; yksi sen loimilangoista kirahtaa poikki.

Pekka Parkkinen on luonut romaanissaan ehjän ja vivahteikkaan lapsikuvan, joka yltää klassisten lapsikuvausten rinnalle. Pikku ratsastaja sisältää meidän kaikkien lapsuuden – sen loputtomat mahdollisuudet, jotka toinen toisensa jälkeen sulkeutuvat kasvattajien ja ympäristön asenteisiin, sen väistämättömät kuviot ja pienen ihmisen täyteläisen elämäntunnun.

 

1. painos

Oy Welin+Göös Ab:n kirjapaino Tapiola 1971
 

VOITTOHUUTO ja PK. 3.40e TILILLE -> JA TUOTE POSTIIN

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 5 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 9 vrk 5 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.