Kuvaus

Valtakunnanjohtajaksi itseään nimittäneen Pekka Siitoimen (1944-2003) yrityksen Importpeakin kyltti. Kyltti ollut esillä mm. Mesikämmenen blogissa aikoinaan. Ostin tämän aikanaan henkilöltä, jonka epäilen pitäneen sitä blogia. Ostin esineen arviolta 2017, kun blogitoiminta oli loppumassa ja esineistöä kaupattiin. Tämä oli samassa läjässä Siitoin-Filmin kyltin kanssa. Sitä ennen näitä kauppasi käsittääkseni eräs turkulainen antikvariaatin pitäjä, joka oli ostanut koko kuolinpesän silloin kohta parikymmentä vuotta sitten vuonna 2004, kun ko. henkilö oli kuollut, joten provenienssi on tiedossa.

Tämä oli toinen Siitoimen yrityksistä. Toinen oli Siitoin-Filmi, jonka kellarissa tapahtui yhtä ja toista. Importpeak keskittyi kai kansainväliseen kauppaan. Ainakin nimestä ja kyltin tiedoista päätellen. Liekö tällä sitten tuonut niitä arveluttavia materiaalejaan maahan.

Importpeakin puhelinnumero oli 22020 ja Siitoin-Filmin 332331. Vaihteen tietenkin, kun tämän mittakaavan johtajan yrityksissä liikutaan.

Varmaankin ollut liikkeen ulkopuolella. Näin ainakin muistaakseni Mesikämmenen blogissa aikoinaan arveltiin. Saattanut olla siellä Turun Kaskenkadulla Siitoin-Filmin edessä Siitoimen menestyksen vuosina. Näyttää 70-lukulaiselta. Samaa tyyliä kuin Siitoin-Filmin kyltti. Varmaankin saman tekijän tekeleitä. Melko erikoinen esine.

Ei tule toista samanlaista vastaan. Ikinä.

Koko n. 45 x 11 cm.

Olisiko jonkinlaista ohutta pahvia tai kartonkia.

Kunto: Kulumaa on kuvissa näkyvällä tavalla. Tahraakin. Katso kuvat huolellisesti ja tee oma arviosi. Eipä tälle kilpailijoita ole. Ollut alun perin jonkinlaisen pleksin alla ilmeisesti säiltä suojassa. Pleksi ei kuulu kauppaan.

Huom! Viimeisessä kuvassa esillä oleva Siitoin-Filmin kyltti ei kuulu kauppaan. Se on tässä vain vertailun vuoksi. Kauppaan kuuluu vain ja ainoastaan Oy Importpeak Ab:n kyltti. Siitoin-Filmin kyltti myynnissä omana kohteenaan!

Reiät molemmilla puolilla läpi ilmeisesti ripustamista/seinään kiinnittämistä varten.

En pane kovin monesti myyntiin. Eli, jos haluat tällaisen erikoisesineen, osta pois, kun on saatavilla.

Vain yksi maailmassa näitä.

Postikulut ostajalle.

Huutopakettina Matkahuollon kautta 6,85 euroa, jolloin saat seurantakoodin lähetyksellesi. Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta postin toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa, että tavara ei ole uutta, vaan käytettyä, joten kulumaa voi olla ja huutaessasi hyväksyt tämän. Katso kuvat! Olen yrittänyt listata puutteet tässä mahdollisimman rehellisesti ja totuudenmukaisesti. Tee oma arviosi.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä muutakin eritavaraa tältä erikoishenkilöltä. Siitoin-Filmin kylttikin!

Hakusanoja: Pekka Siitoin, Oy Importpeak Ab, Import Peak, Siitoin-Filmi, Siitoin Filmi, äärioikeisto, natsismi, natsi, Kansallis-Demokraattinen Puolue, KDP, Peter Siitoin, Jonathan Shedd, Hesiodos Foinix, Peter von Weltheim, Edgar Bock, Cassius Maximanus, Turun Hengentieteen Seura, Pegasos-seura, kuriositeetti, Turku, Kaskenkatu, kyltti, mainostaulu, mainos, kauppa, kauppamuseo, puoti, kaupparekvisiitta, kaupparekvisiittaa, rekvisiitta, rekvisiittaa, kauppa-aihe, vanha, taulu, militarismi, militaria, armeija, harvinainen, RRR.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 92 vrk 11 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

250 € Sulkeutuu 92 vrk 11 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.