Kuvaus

Alkuperäinen!

Toisinaan kuulee tiettyjen tahojen väittävän ettei Siitoin ehkä ollutkaan niin kova naistenmies kuin sanotaan. "I have photos here, if you not believe me!"

”Valtakunnanjohtaja” oli omien väitteidensä mukaan ollut sängyssä yhteensä noin 800 naisen kanssa, 50 kertaa kihloissa ja kuuluisan laivaseminaarin aikaan hänellä oli 5 viikon ikäinen vauva, vaikka täytti seuraavassa kuussa 50!

Uskokoon ken haluaa, mutta tässä hän joka tapauksessa käyttää sitä kuuluisaa charmiaan etelän mailla. Varmaan joltakin hänen matkoiltaan.

Kuvassa päiväys 30.3.90.

Jonkinlaiset juhlat käynnissä ja johtaja tempautunut ilman paitaa juhlimaan. Polvillaan, mutta vain naisen edessä! Jossain haastattelussa muistan hänen kehuskelleen, että naiset halusivat aina hänet leikkeihinsä tällaisissa tapauksissa. Ja Siitoin harrasti ilmeisesti bunkkerissaan turkkilaisen musiikin kuuntelua niin ristiriitaiselta kuin se kuulostaakin!

Takana pöydissä runsaasti pulloja ja jonkinlainen rummunpaukuttajakin.

Ei ole liikkunut enää vuosiin näitä valokuvia enää. Tästä sinun arkistoihisi!

Käsittääkseni tämä on kuulunut itsensä valtakunnanjohtajan omiin arkistoihin, joita myi eräs koko kuolinpesän ostanut turkulainen antikvariaatin pitäjä heti Pekan kuoleman jälkeen silloin parisenkymmentä vuotta sitten.

Postikulut ostajalle.

Tavallisena kirjeenä 2,50 euroa. Maksusta lisäpalveluita. Taikka sitten nouto. Noudettaessa maksu tilille hyvissä ajoin ennen noutoa taikka sitten maksu käteisellä tasarahalla.

Hoidan oman osuuteni mahdollisimman täsmällisesti ja huolellisesti, katso tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta Postin taikka Matkahuollon toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Ikäisekseen hyväkuntoinen. Huomaa, että jotain pientä kulumaa/vastaavaa tämänikäisessä tuotteessa aina saattaa olla, minkä hyväksyt huutaessasi, mutta en minä tästä mitään löydä.

Katso muutkin kohteeni! Myynnissä muutakin erikoistavaraa tällaiselta erikoisherrasmieheltä.

Hakusanoja: Pekka Siitoin, valtakunnanjohtaja, natsi, natsismi, valokuva, johtaja, johtajuus, kuriositeetti, naistenmies, harvinainen, 30.3.1990, matka, matkailu, I have photos here if you not believe me.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 91 vrk
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

30 € Sulkeutuu 91 vrk

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.