Kuvaus

KOVA KANSI

 

Miten pojat saisivat kasvaa poikina? Huippusuosittu kasvatusopas nyt pokkarina. Kirja auttaa pohtimaan poikana kasvamisen erityispiirteitä ja antaa käytännön ohjeita siitä, mi-ten poikien hyvinvointia, itsetuntoa ja minäkuvaa voi tukea lapsuuden ja nuoruuden herkkinä vuosina. Kirjan lähtökohta on: pojat ja tytöt ovat usein erilaisia. Pojat rikkovat sääntöjä ja totuttuja tapoja ja haastavat ympäristöään usein voimakkaammin kuin tytöt. Poikien reaktiotapa on osin biologisesti määräytynyttä. Siksi vanhempien kannattaa pysähtyä miettimään poikien tunteiden hallintataitoja ja niiden tukemista. Monet vanhemmat ovat pulassa siksi, että omilta vanhemmilta saadut mallit toimia vanhempana eivät tunnu enää sopivilta. Niitä on aika muuttaa, mutta miten? Kirjassa painotetaan erityisesti isien ja muiden lähiympäristön miesten tärkeyttä pojan kasvulle. Esiin nostetaan myös miehen maailman kipeitä ongelmia kuten myönteisten mallien puute ja syrjäytymisriski.

  • Pelastakaapojat! / Raisa Cacciatore, Samuli Koiso-Kanttila.
  • Kieli:suomi
  • Julkaistu:Helsinki ; Jyväskylä : Minerva, 2008
  • KOVAKANSI
  • 5.p 2009
  • Painettu/Valmistettu:(Jyväskylä : Gummerus Kirjapaino)
  • Ulkoasu:344 s. : kuv. ; 22 cm.
  • ISBN:978-952-492-074-2 (sid.)
  • Asiasana:lasten kehitys (ysa) 
    pojat (ysa) 
    persoonallisuuden kehitys (ysa) 
    minäkuva (ysa) 
    itsetunto (ysa) 
    vanhempi-lapsisuhde (ysa) 
    vuorovaikutus (ysa) 
    sukupuoliroolit (ysa) 
    lapset (ysa) 
    kasvatus (ysa) 
    kasvatusoppaat 

"Tämä kirja haluaa lisätä ymmärrystä pojista. Kirjan viesti on, että monet pojat käyttäytyvät käsittämättömästi, saavat vanhempansa ymmälleen, eivätkä sovi sovinnaisiin muotteihin. Pojat rikkovat sääntöjä ja totuttuja tapoja ja haastavat usein voimakkaasti ympäristöään. Mieheksi kasvaminen merkitsee monia haasteita: vaaditaan tietoa, taitoa, rohkeutta, pettymysten sietämistä, menestymistä ja riskinottoa. Tosi miehen -myyttien jyllätessä moni nuori mies kokee valtavaa riittämättömyyttä. Joka hetki hän rakentaa kokemusta itsestään, mieheydestä ja maailmasta. SIksi poikien ominaisuuksia ja tarpeita on syytä tarkkaan pohtia ja kuunnella.

Kirja avaa silmiä näkemään hälytysmerkkejä poikien elämässä. Se tahtoo pukata vanhempia, kasvattajia ja päättäjiä toimimaan siihen suuntaan, että mahdollisimman monen pojan elämä olisi iloista ja elämisen arvoista. Kirja haluaa herättää myös keskustelua ja rohkaista tositoimiin niin, että poikien syrjäytyminen terveydestä, koulutuksesta, ihmissuhteista ja koko elämästä voitaisiin estää.

Poika tarvitsee ennen kaikkea lähelleen jonkun, joka opettaa niin itsetuntoa kuin itsehillintääkin. Paljon hyvää voi tehdä aikuinen, joka hyväksyy, sanoo hyväksi ja uskoo siihen, että poika pärjää.

Tekijöiden vahva asiantuntemus, tuore tutkimustieto, lämmin huumori ja poikien puolesta innostunut sydän ovat synnyttäneet tämän painavan puheenvuoron, jonka avulla voi löytää langanpäitä ja eväitä kohdata tuo haastava ja hurmaava poika.

Lastenpsykiatrian erikoislääkäri Raisa Cacciatore työskentelee Väestöliiton asiantuntijalääkärinä. Aikaisempaa tuotantoa mm. Legopalikoista leopardikalsareihin ja Huomenna pannaan pussauskoppiin. Samuli Koiso-Kanttila toimii projektikoordinaattorina Miehen Aika - toiminnassa Väestöliitossa. Aikaisempaa tuotantoa mm. Korkkari, Jokamiehen jännityslukemisto."

 

 

Huuda, saat ohjeet automaattisesti meiliisi ja Maksa, siinä kaikki. 

 

Shipping to EU = OK ! In all size. 

To other countries ONLY by letter mail 

 

Näitä ei pakko lukea:

Jos haluat useamman: pienet / ohuet niin kysy (kirje koko)

Isot / paljon  7€  Kuluilla  =  RAJATON määrä Kirjoja ym KPL määrään tai kokoon katsomatta.

Voit myös tehdä PAKETTI TARJOUKSEN useammalle samaan lähetykseen

Paketille myös NOUTO = OK 

 

Etsitkö jotain? HAKU Linkki kaikkiin kohteisiini:

TEE HAKU Tekijä / Teos listattuihin kohteisiini

Linkit:

Lähes kaikissa kohteissa on käsittelyn / kuljetuksen jälkiä esim kansissa hankaumaa ym. 

Voit kysyä tarkemman katsauksen kohteen kunnosta ennen huutoasi jos kaipaat lisätietoa. 

Kirjat varastolla, ei kotona.

Kunto takuu olemassa, mahdolliset mainitsemattomat ISOMMAT viat ovat vahingossa huomaamatta jääneitä virheitä. OTA YHTEYTTÄ ennen kuin annat nega/neutraali palautteen, sovitaan asia! En ole 24 / 7 tavoitettavissa, viikonloput poissa. 

JOS ON KOVA KIIRE =  KYSY ENNAKKOON. Toimitus useimmiten lähi  ARKI päivinä maksun saavuttua (sait palautteen)

Yhteys: Tekstari nopein, meili hidas.

    Näytä lisää Näytä vähemmän

    Osta heti

    Sulkeutuu 55 vrk 19 h 46 min
    Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

    Osta heti

    Lisätiedot

    Maksaminen ja toimitus

    Hintaehdotukset

    4,40 € Sulkeutuu 55 vrk 19 h 46 min

    Myyjän muut ilmoitukset

    Katso lisää

    Kysymykset

    Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
    Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.