Kuvaus

hyväkuntoiset

PENNEJÄ TAIVAASTA :
Katsojat ja kriitikot olivat poikkeuksellisen yksimielisiä Pennejä taivaasta on parhaita TV:stä tulleita sarjoja kautta aikain. Käsikirjoittajavelho Dennis Potter on luonut täysin ainutlaatuisen kertomuksen. Pennejä taivaasta on ihana yhdistelmä musikaalia, komediaa, Film Noiria ja salapoliisiromaania, josta ei odottamattomia käänteitä puutu.

LAULAVA SALAPOLIISI :
Laulava salapoliisi kuuluu kiistatta ylistetyimpien TV-sarjojen joukkoon. Arvostettu Oscar-ehdokas Dennis Potter sekoitti ilmiömäisellä tavalla aineksia rikosromaaneista, omasta elämänkerrastaan, musikaaleista ja 40-luvun film noir-tyylistä. Lopputulos oli suunnaton menestys. TV-yleisö oli haltioissaan ja sarjan maine muistetaan vielä tänäkin päivänä.

LAULAVA SALAPOLIISI ELOKUVA :
Dennis Potterin kulttisarjan odotettu elokuvaversio!
Kirjailija Dan Dark makaa sairaalassa vakavan ihotaudin kourissa. Dan saa tuskiinsa vahvoja lääkkeitä, jotka pian täyttävät miehen mielen hurjilla hallusinaatioilla. Niissä Dan seikkailee kirjansa sankarina, joka ratkoo rikoksia 1950-luvun Los Angelesin alamaailmassa.
Robert Downey Jr. on laulava salapoliisi Dan Dark. Mel Gibson tekee ennennäkemättömän suorituksen Darkin psykiatrina.

PORMESTARIN TARINA : ( ei kuvassa )
Dennis Potterin mestarillinen draama. Perustuu Thomas Hardyn, viktoriaanisen ajan Englannin eturivin romantikon ja D.H. Lawrencen suuren idolin samannimiseen romaaniin.
Michael Henchard on kunnioitettu kansalainen ja pormestari idyllisessä Castorbridgessä, Viktoriaanisen Englannin maaseudulla. Täydellisen julkisivun takana häntä kiusaa 18 vuotta sitten tehty päätös, joka on pysynyt salaisuutena tähän päivään saakka.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 77 vrk 20 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

49 € Sulkeutuu 77 vrk 20 h 3 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.