Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Pentti Simojoki : Ensimmäiset ja viimeiset kiusaukset - Ukko-Paavon taival

Ukko-Paavo eli herännäisjohtaja Paavo Ruotsalainen on kirkkohistorian merkittävimpiä vaikuttajia Suomessa. Hänen persoonansa on vuosikymmeniä kiehtonut ihmisiä taiteentekijöistä tutkijoihin ja uskonnollisiin etsijöihin.

Pentti Simojoki seuraa Paavon mielenkiintoista taivalta lapsuuden salomailta kansan kunnioittamaksi uskonnolliseksi neuvonantajaksi aina tämän kuolinvuoteen äärelle. Paavon aikalaisten kirjoituksista ja hänen itsensä sanelemista kirjeistä piirtyy henkilökuva tinkimättömän rehellisestä etsijästä: Paavo pyrki toisinaan ottamaan selvää niin lähimmäistensä tekopyhyydestä kuin omastakin hengellisestä tilastaan jopa kääntämällä asioita päälaelleen.

Simojoen teoksessa Ukko-Paavo paljastuu värikkääksi, älykkääksi ja sanavalmiiksi hahmoksi, jolle mikään elämänalue ei ole vieras. Teos on kulttuurihistoriallinen runsaudensarvi, joka sisältää uutta, kiinnostavaa ja arvokasta tietoa Paavosta ja tämän aikalaisista. Myös Paavo Ruotsalaisen teologinen ajattelu selvitetään perinpohjaisesti.

Pentti Simojoki on eläkkeellä oleva kirkkoherra. Hän on pitkään ollut keskeinen kirkollinen vaikuttaja, erityisesti herännäisyyden piirissä.

Painovuosi:  2006
Painos: 1.
Sivumäärä: 267
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Kirjapaja

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 91

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan; postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Voit halutessasi myös noutaa kirjan liikkeestämme Myyrmäestä, mutta varmistathan ensin, että kirja on jo saapunut varastolta noudettavaksi.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6 €
Sulkeutuu 71 vrk 22 h 12 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 71 vrk 22 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.