Kuvaus

FASILITAATTORIN KÄSIKIRJA - TARINA SIITÄ MITEN YKÄ HIRVI VIE RYHMÄN TUSKASTA TULOKSEEN

Suurin osa ryhmäprosessien ongelmista liittyy työskentelytapoihin, ei asiasisältöihin. Jotta ryhmä pystyisi toimimaan sujuvasti, on välttämätön löytää oikea työskentelytapa ja erottaa sisältö ja prosessi toisistaan.

Fasilitoinnilla tarkoitetaan nimenomaan tällaista ryhmäprosessien helpottamista. Sen käyttämät työkalut eroavat selkeästi perinteisistä ryhmätyömenetelmistä.

Fasilitaattorin käsikirja esittelee fasilitoinnin perusperiaatteita ja työkaluja käytännön esimerkkien kautta. Esimerkeissä analysoidaan kokemuksia ryhmätilanteista: mihin eri tilanteisiin mikäkin menetelmä soveltuu parhaiten, mihin haasteisiin menetelmät vastaavat ja mitä niillä voidaan saada aikaan. Menetelmäohjeet on koottu tietoiskulaatikoihin, jotta lukijan on helppo havaita työkalun vahvuudet, heikkoudet ja sovellusmahdollisuudet.

Fasilitaattorin käsikirja soveltuu oppaaksi kaikille niille, jotka tekevät töitä ryhmien kanssa. Sen avulla voi parantaa tiimien toimintaa ja koota ja hyödyntää kaikki organisaatiossa oleva tietotaito.

Edita. ISBN: 9789513748654

Asiasanat: ryhmätyö ohjaus organisaatiot oppiva-organisaatio työyhteisöt kehittäminen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 22 vrk 4 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19,90 € Sulkeutuu 22 vrk 4 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.