Kuvaus

PEPPI PITKÄTOSSU TV-SARJA X 5

DIGITAALISESTI RESTAUROITU UPEA ÄÄNI JA KUVA

PEPPI PITKÄTOSSU TV-SARJA PERUSTUU ASTRID LINDGRENIN KIRJOIHIN JA SAJAN ON OHJANNUT OLLE HELLBOM. TÄMÄ JULKAISU ON HUOLLEISESTI RESTAUROITU JA TARJOAA USKOMATTOMAN HIENON ÄÄNEN- JA KUVALAADUN!

NÄYTTELIJÄT: INGER NILSSON, MARIA PERSSON, PÄR SUNDBEG, BEPPE WOLGERS, MARGOT TROOGER, HANS CLARIN, PAUL ESSER, ULF G. JOHNSSON, GÖTHE GREFBO, FREDRIK OHLSSON JA ÖLLEGÅRD WELLTON.

PEPPI PITKÄTOSSU 1--

PEPPI MUUTTAA HUVIKUMPUUN-

KUTEN AINA KOULUMATKALLAAN TOMMI JA ANNIKA KULKEVAT HUVIKUMMUN OHI. JA KUTEN AINA HE SANOVAT " AJATTELE, JOS TUONNE MUUTTAISI JOTAIN, JOILLA ON LAPSIA". TÄNÄÄN HE NÄKEVÄT TALOSSA LIIKETTÄ - SÖPÖN PIKKUISEN APINAN! VERANNALLA SEISOO PILKULLINEN HEVONEN JA SISÄLLÄ TALOSSA ON JOKU, JOKA NUKKUU JALAT TYYNYLLÄ. TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ LÄHTIEN EI MIKÄÄN OLE KUTEN ENNEN TOMMIN JA ANNIKAN ELÄMÄSSÄ.

PEPPI JA TOMMI NUUSKIJANA JA MENEE KAHVIKUTSUILLE-

PEPPI ON HYVÄ MONESSA ASIASSA, KUTEN ESIMERKIKSI LÖYTÄMÄÄN KADONNEITA TAVAROITA. MUTTA ON MYÖS ASIOITA, JOISSA HÄN EIOLE NIIN HYVÄ, KUTEN ESIMERKIKSI KAHVIKUTSUILLAA MENEMISESSÄ JA NIISSÄ HYVIN KÄYTTÄYTYMISESSA.

PEPPI MENEE KAUPPOIHIN-

PEPPI OTTAA TIUKAN OTTEEN LAUKUSTAAN, JOKA ON TÄYNNÄ KULTARAHOJA JA LÄHTEE YHDESSÄ TOMMIN JA ANNIKAN KANSSA KIERTELEMÄÄN LIIKKEESTÄ TOISEEN JA OSTAA JA OSTAA... KUN KATALAT KONNAT JYMY-JUNTUNEN JA KUKKANEN KUULEVAT PEPIN KULTARAHOISTA, ALKAVAT HE POHTIA, JOSKO OLISI AIKA TEHDÄ PIKKU VIERAILU HUVIKUMPUUN.

VALMISTUSVUSOI 1969

KESTO 1H 21MIN SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

PEPPI PITKÄTOSSU 2--

PEPPI JÄRJESTÄÄ HUVIRETKEN-

PEPPI ON TEHNYT KOLME HIENOA LEIJAA JA HÄN OTTAA TOMMIN JA ANNIKAN MUKAAN NÄITÄ LENNÄTTÄMÄÄN. HAUSKEMPAA LEIJAN LENNÄTYSTÄ EIVÄT TOMMI JA ANNIKA OLE MILLOIKAAN KOKENEET.

PEPI LUONA KÄY VARKAITA-

JYMY-JUNTUNEN JA KUKKANEN EIVÄT PYSTY ENÄÄ HILLITSEMÄÄN ITSEÄÄN VAAN HEIDÄN ON ON SAATAVA PEPIN LAUKKU. HUVIKUMMUSSA PEPPI VIETTÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄJUHLIA YHDESSÄ TOMMIN, ANNIKANA, HERRA TOSSAVAISEN JA PIKKU-UKON KANSSA. NE OVAT HAUSKAT  JUHLAT, JA KUN JUHLAT OVAT OHI SAAPUVAT VARKAAT...

VALMISTUSVUOSI 1969

KESTO 55MIN SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

PEPPI PITKÄTOSSU 3--

PEPPI MENEE SIRKUKSEEN-

SIRKUS ON SAAPUNUT KAUPUNKIIN JA PEPPI ON ELEMENTISSÄÄN. HÄN KÄSITTELEE SUVEREENISTI KÄÄRMEITÄ JA MAAILMAN VAHVIN MIES KOKEE JOTAIN, MITÄ EI KOSKAAN TULE UNOHTAMAAN...

PEPPI JA ENSILUMI-

ERÄÄNÄ AAMUNA KOKO MAAILMA ON PEITTYNYT VALKOISEEN LUMEEN JA PEPPI PÄÄTTÄÄ LÄHTEÄ RATSASTAMAAN. TOMMI JA ANNIKA MENEVÄT TIETENKIN KOULUUN, KOSKA JOULULOMA EI OLE VIELÄ ALKANUT. PEPPIKIN HALUAA JOULULOMAN!

VALMISTUSVUOSI 1969

KESTO 55MIN SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

PEPPI PITKÄTOSSU 4--

PEPIN JOULU-

 ON JOULU JA ROUVA RISSANEN EI KESTÄ AJATUSTA, ETTÄ PEPPI JOUTUISI VIETTÄMÄÄN JOULUN YKSIN. JOTEN HÄN PYYTÄÄ, ETTÄ POLIISIT KLING JA KLANG VEISIVÄT PEPIN LASTENKOTIIN, MUTTA PEPPIÄ EI OLEKAAN IHAN HELPPO SAADA KIINNI.

PEPPI KEKSII PÖNKIN-

MIKÄ ON PÖNKKI? EDES PEPPI EI TIEDÄ, VAIKKA HÄN ON IHAN ITSE KEKSINYT SANAN. YHDESSÄ TOMMIN JA ANNIKAN KANSSA HE YRITTÄVÄT LÖYTÄÄ PNKIN.

VALMISTUSVUOSI 1969

KESTO 55MIN SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

PEPPI PITKÄTOSSU 5--

PEPIN ILMAPALLOREITTI-

TIESITKÖ, ETTÄ PEPIN ISÄ OLI AIKOINAAN MYÖS KUUMAILMAPALLOLENTÄJÄ? SIITÄ SYYSTÄ HÄNEN VANHA PALLONSA ON PEPIN VINTILLÄ. SILLÄ PALLOLLA PEPPI, TOMMI JA ANNIKA TEKEVÄT HUIMAN MATKAN.

PEPPI ON HAAKSIRIKKOUTUNUT-

TOMMIN JA ANNIKAN VANHEMMAT OVAT MATKOILLA, JOTEN ROUVA RISSANEN PITÄÄ HEISTÄ HUOLTA. PEPPI KUTSUTAAN ILLALLISELLE JA HERRA TOSSAVAINEN AUTTAA KEITON VALMISTUKSESSA. OI, MIKÄ  SOPPA! SITTEN PEPPI, TOMMI JA ANNIKA LÄHTEVÄT AUTIOLLE SAARELLE OTTAAKSEEN SELVÄÄ MILTÄ TUNTUU OLLA HAAKSIRIKKOUTUNUT.

VALMISTUSVUOSI 1969

KESTO 55MIN SUOMENKIELINEN TEKSTITYS

YHTEISKESTO KOKO SETILLE 5H 1MIN

KAIKKI MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

27,50 €
Sulkeutuu 97 vrk 6 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

27,50 € Sulkeutuu 97 vrk 6 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.