Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Peppi Pitkätossu: Ensimmäinen koulupäivä
R2 DVD 

PUHUMME MYÖS SUOMEA!
’Peppi, etkö sinä koskaan ole käynyt koulua?’ ihmettelee Annika. ’En, olen vain purjehtinut maailman merellä’ vastaa Peppi. ’Eikö koulussa ole muuta tärkeämpää kuin kertomustaulu?’ kysyy Peppi.
Annika kertoo, että koulusta saa joulu-, pääsiäis- ja kesälomaakin! Ja täytyyhän Pepinkin saada lomia, joten he suuntaavat Herra Tossavaisen kanssa heti kohti koulua. Mutta Peppi ei ole ihan tavallinen oppilas. Kuka muu voisi kertoa painineensa käärmeen kanssa Intiassa?
Peppi käy joka viikko vanhainkodissa vierailulla. Nyt koti on muuttamassa, mutta kukaan ei tahtoisi lähteä. Eihän uudessa talossa ole puutarhaa, suihkulähdettä saati sitten kuistia. Lopulta vanhukset muuttavat, mutta eivät uuteen vanhainkotiin. Peppi pitää huolen, että he ovat tyytyväisiä!
Joku koputtaa Pepin ovella. Avulias puuseppä tulee kylään, mutta mikään ei oikein suju suunnitelmien mukaan. Onneksi Peppi ja Herra Tossavainen tulevat hätiin juuri viime hetkellä!

 

Video: 4:3 PAL

Audio: Dolby Digital Stereo - suomi, ruotsi, norja, tanska, islanti

 

Ohjaus: Paul Riley

1997

Kesto:
70 min

3

Ruotsalaisjulkaisu, ruotsinkieliset kannet. Levy hiukan hiusnaarmuinen, testatusti 100% toimiva.

 

 

 

 

 

--

..classic 1 2 3 4 5 6 I II IV V VI video r0 2012 2013 3d r2 pal pictures suomeksipuhuttu suomenkielinen suomeksi puhuttu suomalainen svenska 7 Perhe, Lapset, Barnens Favoriter, SF Kids pippi lånstrump longstocking 1997 Perhe, Lapset, Barnens Favoriter, SF Kids Film piirretty animaatio lasten suosikit pitkä tossu Ira Carpelan  Pääosissa Suomalaiset äänet: HENNI-LIISA STAM TUOMAS OKSANEN HENNA HAVERINEN JARMO KOSKI JUKKA VOUTILAINEN HEIKKI MÄÄTTÄNEN RITVA VALKAMA MARKUS BÄCKMAN KARI-PEKKA TOIVONEN EIJA-RIITTA NUOTIO BIRTHE WINGREN LAPSIKUORO KARVIAISET Käsikirjoitus  Suom. Tomi Snellman   Svensk Filmindustri, Idunafilm, Trickompany & Nelvana 97 sallittu Astrid Lindgrenin Peppi Pitkätossu s Peppi Pitkä tossu Pippi Långstrump: Första skoldagen (Tecknad) (Import - Suom.Teksti) DVD - Ruotsalainen kansi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 9.8.2018 1:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.