Kuvaus

Harry Potter -elokuvien ohjaajan Chris Columbuksen uusi fantasiaseikkailu Percy Jackson Salamavaras perustuu samannimiseen menestyskirjaan.

Percy Jackson Salamavaras sijoittuu 2000-luvun Amerikkaan, missä Olympoksen 12 jumalaa ovat vahvasti elossa ja pitävät päämajaansa New Yorkin Empire State Buildingin salaisessa kerroksessa numero 600. Kreikan jumalat ovat luoneet uuden sukupolven mytologiansa sankareita, puoliverisiä, jotka ovat puoliksi ihmisiä, eli kuolevaisia, ja puoliksi jumalia. Percy Jackson on teini-ikäinen kundi joka on juuri saanut kuulla olevansa Poseidon-jumalan poika, puoliverinen. Häntä syytetään samantien ylijumala Zeuksen Mestarisalama-aseen varastamisesta, aseen joka sattuu olemaan maailmankaikkeuden vaarallisin. Todistaakseen syyttömyytensä ja estääkseen jumalten sodan, Percy ryhtyy jäljittämään todellista varasta. Matkallaan hän kohtaa toinen toistaan hurjempia vihollisia ja yrittää lisäksi pelastaa äitinsä tuonpuoleisen jumalan kynsistä. Suuri seikkailu on valmis!

Ohjaus: Chris Columbus

Pääosissa: Logan Lerman, Kevin McKidd, Pierce Brosnan, Uma Thurman, Rosario Dawson, Sean Bean, Catherine Keener, Alexandra Daddario, Steve Coogan, Joe Pantoliano

Katso muutkin myytäväni, samoilla kuluilla tulee kaksi elokuvaa tai kuuden euron maksulla enemmänkin tavaraa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1 €
Sulkeutuu 24 vrk 6 h 24 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1 € Sulkeutuu 24 vrk 6 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.