Kuvaus

Henkilö joka kerää tietoa sukunimi ja suku tutkimus perehtymis asioihin, saattaa olla kiinnostunut hyvin vanhasta saksalaisesta perhe kirjasta. Siinä pidetään yllä suku tietoja. Kuka syntyy, kuka menee naimisiin ja kenen kanssa, lapset heille, kuolemat jne.. Kertoo jälkipolville hyvin paljon kirjallista dokumentointia ihmisistä.  Sivulla numero 3 on jopa lyöty avioliitto todistukseen alle sininen  Hakaristi  LEIMA !  Tapahtumahetkeksi kirjataan vuosi 1944  !  Saksa eli silloin ns. hakaristi-aikaa ja poliittisen puolueen tunnus oli hakaristi. Puolue tuli tunnetuksi siitä, että he olivat ultra-patriootteja ja vierastivat muita , kuin syntyperäisiä Saksan kansalaisia.... meidän aikakausi ei tietenkään ymmärrä moista asennetta. 

Ruskeakantisen  koko on 21 x13 cm  Vihkosen paksuus on 4 mm, mutta hienoa asiaa ja täysin aito; ei mikään jälkipainos tai kopio--vaan aivan aito ja harvinainen todiste asiasta ja aikakaudesta, säilytä jälkipolville. 

Kun Hakaristi politiikka eli natsit ottivat vallan vuonna 1933, alkoi nopeasti olla tärkeää, kuka on mitäkin verta ja sukua, kenellä on esivanhammmissa ollut " vierassydämisiä "  ei oikeita patriootteja jne.. moni teetti siksi etukäteen omasta suvusta tälläisen kirjasen, hakaristi leimat todistavat, että aikakausi kuuluu vuosiin 1933- 1945. 

SAMM24MZ908  Sukututkimus vihkonen antiikki ja aito. saksankielinen. Paljon irtonaisia virallisia papereita dokumentteja mukana.

Kohde on Saksassa ja kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin.

Juuri tätä kohdetta syventävää informaatiota omasta päästäni:

Sukututkimus on ala, jota nykyään harrastetaan. Kun kysyin, selviääkö onko joku henkilö esim. kuninkaallista arvokasta verta, sain seuraavanlaisen vastauksen.

Vastaus oli hieman hämmentävä:

Tarkasti ottaen tämä on sukunimi tutkimusta, eikä sukututkimusta.  Sukutukimus vaatii DNA koodin tutkimuskojeita. Liki kaikissa sosiaalipiireissä oli joka kolmas tai viides lapsi  kautta aikojen sellainen, että biologinen isä ei ollutkaan virallinen aviomies.

Se johti siihen, että kuninkaallisen prinssin  upea siemengeeni  saattoi singota piikatyttöön ja  piikatytön vauva olikin ihan oikea prinsessa;   vastaavasti virallinen  valtion "prinssi" olikin ehkä ratsumestarin siittämä poika jne.. ja jatkuessaan näin vuosikymmeniä,  jatkuessaan ehkäpä vuosisatoja,   on oikeastaan turhaa puhua " oikea siniverinen" henkilö.  

Tietenkin uskollisuutta  oli myös, koska Raamattu kieltää tekemästä huorin ja siksi arvellaan,  että vain joka viides tai kolmas lapsi oli syrjähypyn tulos.  Mutta jos joka kolmas lapsi olisi " avioliiton ulkopuolinen isä "  , tarkoittaa se jo 33% on koko ajan vierasta sukua ja suhde kasvaa.......Tämä sama suhdeluku oli liki kaikissa sosiaaliluokissa ja liki kaikissa tuloluokissa ja sivistyspiireissä, uskovaisissa ryhmissä  (on ihan sama mikä uskonto)  se on ehkä esiintynyt normaalia suurempana vielä jne..     Väkisinmaakaminen oli melko yleistä ja jos näin sattui, niin nainen ei usein paljoa muille puhunut....olipa vaan jatkossa tarkkana, ettei moinen heti toistu. Seuraus saattoi olla  vauva.

Ihminen on suurinpiirtein sama kielestä ja kulttuurista riippumatta, joten Suomi on ehkäpä myös ollut aikoinaan hyvin samantapainen.

Tämä ei ole sex asiaa ja kertoo vain, miksi tutkimuksesta käytetään nimitystä : Sukunimi tutkimus. Painotan vielä, oikeastaan se on suku-NIMI tutkimus !!!

Jos olet kiinnostunut sex asioista, niin katso huutonetin K-18 osastoa, siellä minulla on joku hauska juttu myynnissä halvalla. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 36 vrk 17 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,60 € Sulkeutuu 36 vrk 17 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.