Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien DVD suomeksi puhuttuna

 

Pertsa ja Kilu - Alkuperäiset seikkailut (DVD) uusi ja muoveissa

Pertsa ja Kilu ovat tyypillisiä poikakirjojen vauhdikkaita veikkoja. Satamakaupungissa seikkailevat työläisperheen pojat käyvät talvisin koulua, mutta innostuvat kesäisin merestä ja meriseikkailuista. Pojat työntävät uteliaat nenänsä vähän joka paikkaan ja ajatuvat siten tapahtumasta toiseen.

TV-elokuvat sijoittuvat 1940-50 -lukujen taitteeseen, jolloin säännöstely, salakuljetus ja mustan pörssin kauppa olivat arkipäivää. Ajankuva heijastuu sekä poikien puuhiin että heidän perheidensä elämään. Vuosina 1970-1974 esitettyjen elokuvien tapahtumat sijoittuvat pääosin Rauman seudulle sekä Tampereen pispalaan.

DVD:llä on koosteet TV-elokuvista nimeltään Viimeiset kaanit, Pertsa ja Kilu ja trokarit, Pertsa ja Kilu kippareina ja Pertsa ja Kilu ja timanttirosvot. Ne perustuvat Väinö Riikkilän nuorisoromaaneihin, jotka sarjan ohjaaja Vili Auvinen on sovittanut televisiota verten.

Ohjaus: Vili Auvinen

Pääosissa: Tommi Auvinen, Jyrki Thil, Ahti Haljala, Reino Kalliolahti, Erkki Thil, Lasse Tuorila, Eila Roine, Veijo Pasanen, Erkki Pirinen, Kari Kihlström

Kesto: 4 h 40 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.7.2018 21:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.