Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pistokkeeseen laitettava Pet Remedy haihdutinlaite. Täyttöpulloa ei ole, mutta niitä saa ostaa tai tilata useista apteekeista ja lemmikkitarvikeliikkeistä. Täyttöpullo kierretään vain laitteeseen kiinni ja pystyasennossa pistokkeeseen. Helppoa! Riittää n. 60 m2 alueelle noin 8 viikon ajan.

"Pet Remedy on luonnollinen, stressiä poistava ja rauhoittava Valerianan, Vetivertin ja muiden rauhoittavien eteeristen öljyjen sekoitus.

Miten Pet Remedy toimii?
Aivojen luonnolliset ”viestinviejät”( välittäjäaineet) välittävät viestin hermoille joko rauhoittua tai ”kiihottua”. Pet Remedy toimii näiden välittäjäaineiden rinnalla: Pet Remedyn eteeristen öljyjen sekoitus matkii luonnollista tyynnyttävää GABA-välittäjäainetta (gamma amino-voihappoa) rauhoittaen hermoja.
Pet Remedy sopii kaikille stressaantuneille ja levottomille nisäkkäille kuten koirille, kissoille, kaneille ja jyrsijöille sekä linnuille ja hevosille

Stressin oireita voivat olla esim. muuttunut käytös (liiallinen itsensä nuoleminen, seurallisuuden puute, yhtäkkinen aggressiivisuus), merkkaaminen virtsalla / ulosteilla, ruokahaluttomuus sekä raapiminen. Tutkituta ensin lemmikkisi eläinlääkärissä ja jos elimellistä syytä käytösmuutoksille ei löydy, kyse on luultavasti stressistä.
Stressin aiheuttajia voivat olla esim. muutokset kotona (uusi lemmikki, uusi koti, kaverin menetys, yksin kotiin jääminen), ilotulitus ja kova melu tai liikehdintä, matkustus tai käynnit eläinlääkärissä.

Rauhoittava, mutta ei  unettava, helppokäyttöinen ja välitön vaikutus".

Meillä nyt tarpeeton, kun kissat tulevat toimeen keskenään :)

(Hinta liikkeissä yhden pullon kanssa n. 36 - 40 €) 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
3,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 14:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.