Tuote on myyty käyttäjälle kursju68 hintaan 8,50 €

Kuvaus

Introspective on Pet Shop Boysin vuonna 1988 julkaisema pop-albumi. Se poikkesi kahdesta aiemmasta albumista sillä, että se sisälsi ainoastaan kuusi kappaletta, joista jokainen on niin sanottua extended-versiota eli on huomattavasti pidempi kuin radio edit -versio.

Huolimatta uskaliaasta kokeilusta albumi myi hyvin maailmanlaajuisesti, platinaa sekä Britanniassa että Yhdysvalloissa. Myös Suomessa albumi myi platinaa (yli 40 000 kappaletta) ja nousi julkaisuviikollaan Suomen albumilistan 1. sijalle.

Albumin ensimmäisenä singlenä julkaistiin suuriin Pet Shop Boys -klassikoihin kuuluva "Domino dancing", joka ylsi brittilistalla 7. sijalle ja Yhdysvalloissa 18. sijalle. Toisena singlenä julkaistiin "Left to my own devices", joka oli Trevor Hornin tuottama kappale. Se saavutti Britanniassa sijan 4, mutta ylsi yllättäen Yhdysvalloissa vain sijalle 72.

Viimeisenä singlenä albumilta julkaistiin "It's alright", jonka musiikkivideo on yksi duon muistettavimmista. Single nousi heti Britanniassa singlelistan viidenneksi. Kaikki albumilta singleiksi irrotetut kappaleet julkaistiin levyltä poiketen lyhyempinä versioina.

LP-levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, toimituskulut huutopakettina 6,85 euroa. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

"Left to My Own Devices" – 8:16 "I Want a Dog" – 6:15 "Domino dancing" – 7:40 "I'm Not Scared" – 7:23 "Always on My Mind/In My House" – 9:05 "It's Alright" – 9:24

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
8,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.3.2024 14:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.