Tuote on myyty käyttäjälle tinmachine hintaan 45 €

Kuvaus

Kuvaus Upea kovakantinen setti

Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: Ruotsi

Bad Taste 1987
Pienessä Uusi Seelantilaisessa rannikkokaupungissa on hiljaisempaa kuin tavallisesti, kaikki sen asukkaat on yhtäkkiä hävinnyt. Voiko olla mahdollista että heidät olisi pilkottu pieniin paloihin...? Kyllä, ryhmä avaruusolentoja on vallannut kaupungin ja aikoo tehdä kaikista asukkaista jauhelihaa intergalaktiselle hampurilaisketjulle. Avaruusolennoilla on yksi paha ongelma; AIDS - Alien Investigation of Defence Service, Pojat. Heillä on suunnitelma, revolvereja, tekovihaa, moottorisaha ja he ovat valmiita potkimaan muukalaisperseitä.

Good Taste Made Bad Taste 1988
Elokuvan aivot sekä tekovaiheessa että itse teoksessa kuuluvat Peter Jacksonille, joka vuosien amatöörikuvaamisen jälkeen päätti tehdä oikean elokuvan. Hän kuvasi kumppaneidensa kanssa iltaisin ja viikonloppuisin melkeinpä nollabudjetilla. Kukapa olisi tiennyt, että tuo hullu, niinkutsuttu "splatter-ohjaaja", olisi vielä maailman suurimpia - kautta historian? Myös fyysisesti?

Meet the Feebles [1989]
Teatterijohtaja Bletch on mursu, ja tekee sivutoimenaan huumekauppoja. Trevor taas on rotta joka tykkää katsella sadistisia pornoelokuviaan. Henry puolestaan on kiimainen kuin kani... hän on kani, joka tosin sairastaa aids:ia. Wynyard on Vietnam-traumoista kärsivä narkomaani koira joka heittää veitsiä. Yhdessä he ovat Feebles, ja uuden esityksen ensi-iltaan on enää pari päivää.

Braindead 1992
Kaikki alkaa viidakossa, kun rahanahne tutkija onnistuu saamaan kiinni harvinaisen rotta-apinan joka aloittaa ultra-väkivallan kierteen. Kaupunkiin palattua rotta-apina laitetaan eläintarhaan jossa se onnistuu puremaan iäkästä naista, Lionelin äitiä.
Kuolinvuoteellaan nainen alkaa mutantoitua ja tästä tulee ihmisiä syövä zombie, ja kaikki mihin tämä koskee kokevat saman ja levittävät ruttoa eteenpäin.

Forgotten Silver - Vuosisadan Huijaus 1996
Elokuvan alussa Peter Jackson löytää naapurinsa vajasta läjän vanhoja pölyyntyneitä elokuvia ja siitä saa alkunsa mahtava tarina Colin McKenziestä. McKenzie on yksi elokuvahistorian pionääreistä ja suurimmista keksijöistä. Hän ei vain keksinyt ensimmäistä alastonelokuvaa vaan myös äänen ja värit, paljon ennen Hollywoodia. Colin teki myös kaikkien aikojen ensimmäisen kokoillan elokuvan, paljon ennen muita, SALOME. Massiivisen jättituotannon jossa käytettiin yli 15 000 näyttelijää ja jonka rahoituksesta vastasi mafia sekä itse Josef Stalin. Apunaan julkkiksia kuten Sam Neill ja Leonard Maltin sai Peter Jackson uskottavaksi megabluffinsa. Se toimi, ja ensimmäisen tv-esityksen jälkeen luuli koko kansa että uusi kansallissankari on löytynyt. Huijauksen paljastuttua tuli Peter Jacksonista Uuden Seelannin vihatuin mies!

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan! ETYK

  • 1 Kpl. Normaalikokoisen dvd tai cd tai Blu-Ray tai PS- pelin/leffan toimitusmaksu on 3.00 € / Kpl.
  • 2 Kpl. Normaalikokoista dvd tai cd tai Blu-Ray leffaa tulee yksillä postikuluilla samalla tilauskerralla.
  • 3 - 4 Kpl. Normaalikokoista dvd tai cd tai Blu-Ray leffaa tulee 5.00 €:n postikuluilla samalla tilauskerralla.
  • Boxit erillishinnoiteltuja. Suuremmat määrät pakettitoimituksina alk. 5,90 €.

Mainitsen aina kohteen kunnon ja tai mikäli siitä on jotain erityistä manittavaa (esim. dvd elokuvat sisältävät suomitekstit mikäli siitä ei ole erikseen mainittu) 

!! En vastaa huutokohteeseen kohdistuneesta postin kuljetusvaurioista enkä postin kadottamista toimituksista !!

******************************************************************************************************************************************

Alla linkit kategorioittain muihin myynnissä oleviin DVD- elokuviini

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

45 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.6.2021 22:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.