Kuvaus

hyväkuntoiset

Kaikki elokuvat ei kuvassa

ELOKUVAT :

PETER PAN ( 2-levyinen juhlajulkaisu )
Lähde Peter Panin, Helinä-keijun ja heidän ystäviensä kanssa ihastuttavalle matkalle, joka vie Lontoon tähtitaivaan alta Mikä-mikä-maahan.
Seikkailu alkaa, kun Peter Pan lennähtää sisään Kultasten lastenhuoneeseen etsimään kadonnutta varjoaan ja tapaa siellä sisarukset Leenan, Jukan ja Mikon. Peter Pan ja Helinä-keiju vievät lapset mukanaan Mikä-mikä-maahan ? mielikuvitusmaahan, joka on täynnä jännitystä, taikaa, intiaaneja ja merenneitoja.
Mutta siellä on myös Peter Panin suurin vihollinen, Kapteeni Koukku ja tämän häijyt merirosvot ?

PETER PAN JA PALUU MIKÄ-MIKÄ-MAAHAN
Häijy kapteeni Koukku on taas vauhdissa! Hän lentää merirosvoineen ja laivoineen keskelle Lontoon yötä ja kaappaa mukaansa Leenan tyttären, Jaanan.
Ennen kuin Jaana ehtii silmäänsä räpäyttää, on hän matkalla outoon paikkaan, jonka hän luuli olevan mielikuvituksen tuotetta: Mikä-mikä-maahan! Mutta sielläpä on itse Peter Pan, joka aikoo tehdä tyhjäksi kaikki kapteeni, Koukun keijumaiset suunnitelmat.

HELINÄ-KEIJU
Mikä-mikä-maan keijut valmistautuvat viemään kevään mantereelle, mutta kaikki keijut eivät pääse matkalle mukaan. Vain ne keijut, jotka työskentelevät kukkien, eläinten, valon ja veden kanssa saavat lähteä. Helinää, joka on kattilakeiju, ei tarvita. Helinästä tuntuu, ettei hän ole arvokas eikä hyödyllinen. Hän päättääkin pyytää ystäviään Rosettaa, Silveriä, Fawnia ja Iridessaa opettamaan hänelle omat taitonsa. Mutta näin tehdessään Helinä kääntää selkänsä sille, mitä hän itse on. Kun hän koettaa muuttaa itsensä, ovat seuraukset kauheat ? koko kevät on vaarassa! Mutta ystäviensä avulla Helinä-keiju oppii, että avain kaikkien pulmien ratkaisuun löytyy hänen omista erityistaidoistaan. Hänelle selviää, että kun on rehellisesti oma itsensä, ihmeellisiä asioita voi tapahtua.

HELINÄ-KEIJU JA KADONNUT AARRE
Keijut valmistautuvat suureen Syysjuhlaan täysikuun ja taianomaisen kuukiven avulla luodakseen keijupölyä, jota tarvitaan taikoihin. Mutta Helinä-keiju asettaa vahingossa vaaraan koko Keijupoukaman, ja hänen on lähdettävä salaiselle matkalle asiankorjaamiseksi. Hän saa matkalla apua ystävältään, Tristanilta ja Lieskatulikärpäseltä. Kolmikko uhmaa kaikkia vaaroja, ja Helinä-keiju huomaa, että kaikkein suurin aarre on kuin onkin - ystävyys.

HELINÄ-KEIJU JA SIIPIEN SALAISUUS
Lähde mukaan lumoavalle matkalle tuntemattomaan maailmaan. Mystinen Talvimetsä on Keijupoukaman keijuilta kielletty paikka, sillä heidän siipensä eivät kestä kylmää. Mutta kun utelias Helinä-keiju ei voi vastustaa kiusausta, hän löytää jotain, mikä muuttaa hänen elämänsä ikipäiviksi. Hän tapaa siellä Talvililja-nimisen kuurakeijun, ainoan keijun, joka voi auttaa Helinää selvittämään siipien salaisuuden, joka tulee yhdistämään kaksi erilaista maailmaa.

HELINÄ-KEIJU JA MIKÄ-MIKÄ HIRVIÖN SALAISUUS
Tämä uusi jännittävä seikkailu vie meidät takaisin Keijupoukamaan. Vanha tarina myyttisestä hirviöstä kiinnostaa Helinä-keijua ja varsinkin hänen Fawn-ystävänsä, joka on eläinkeiju. Fawn ei tunnetusti kunnioita sääntöjä, jos on kysymys hädässä olevasta eläimestä. Tämä otus ei ole tervetullut Keijupoukamaan, joten vartijakeijut ovat päättäneet vangita pedon, ettei se tuhoaisi koko Keijupoukamaa. Fawnin on nyt saatava kaikki ystävänsä mukaan Mikä-mikä-hirviön pelastamiseksi.

HELINÄ-KEIJU JA SUURI KEIJUPELASTUS
Mitä jos voisit löytää oikean keijun? Jo kauan ennen kuin Helinä tapasi Leenan ja Kadonneet pojat, hän tapasi Liisin, pienen tytön, joka uskoi keijupölyyn ja taianomaiseen keijujen maailmaan. Kun keijut viettävät kesää Englannin maaseudulla, kaksi hyvin erilaista maailmaa kohtaa ensimmäistä kertaa, ja Helinä kiintyy tähän uteliaaseen tyttöön, joka kaipaa ystävää. Muiden keijujen suunnitellessa massiivista pelastusoperaatiota, Helinä ottaa suuren riskin, ja laittaa peliin itsensä ja koko keijukunnan tulevaisuuden.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 86 vrk 18 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25 € Sulkeutuu 86 vrk 18 h 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.