Kuvaus

Peto - Species: leffat 1-4, 5xDVD

Kaikki neljä Species kehomutaatio tieteiskauhu elokuvaa. Tapahtumat alkavat kun avaruusolion ja ihmisen risteytys; kaunis nainen karkaa salaiselta tutkimuslaitokselta. Hänellä on hurja seksuaalinen paritteluvietti, tappava sellainen...

Pedon suunnitteli ja toteutti legendaarinen Alien 1979 -visionääri ja taiteilija H.R. Giger

Pääosissa laatuporukkaa: Natascha Henstridge, Forest Whitaker, Michael Madsen, Alfred Molina, Ben Kinsley...

  • Kaikissa SUOMI TEKSTITYS

 

 

Peto - Species (1995) 2DVD Special Edition

Hän on viehättävä, viettelevä, älykäs... ja hän voi tuomita tuhoon koko ihmiskunnan!

Ensiluokkainen tähtikaarti - Oscar-voittaja Ben Kingsley, Michael Madsen, Alfred Molina, Forest Whitaker, Marg Helgenberger ja Natasha Henstridge – yhdessä tajunnanräjäyttävien erikoistehosteiden kera takaavat sykähdyttävän jännittävän elokuvaelämyksen.

Kun kaunis ihmisen ja avaruusolion risteytys (Natasha Henstridge) pakenee tutkimuslaitokselta, tiedemies Xavier Fitch (Ben Kingsley) lähettää asiantuntijaryhmän sieppaamaan tämän takaisin. 

Saalis johdattaa ryhmän Los Angelesiin, jossa heille selviää pedon hirveä tavoite: paritella pahaa-aavistamattomien miesten kanssa - ja poikia jälkeläisiä jotka voivat tuhota ihmisrodun. 

Pedon biologisen kellon tikittäessä tappavaan tahtiin, Fitch ja hänen tiiminsä joutuvat kiihtyvään ajojahtiin, jonka tuloksesta rippuu ihmiskunnan kohtalo.

 

Peto 2 - Species II (1997)

Marsissa avaruusmatkalla ollut Patrick Ross saa elimistöönsä maan ulkopuolista DNA:ta. Pian useita naisia menehtyy hämärissä olosuhteissa. 

Kun selviää, että kuolemien aiheuttaja on peräisin ulkoavaruudesta, apuun kutsutaan erikoisasiantuntija Laura Baker ja ammattitappaja Press Lennox. Heidän on määrä estää jutun ryöstäytyminen maapalloa uhkaavaksi katastrofiksi. 

Even, kloonatun kaksoisolion, avulla he aikovat houkutella Patrickin luokseen. Mutta Even äidinvaistot saavat yliotteen ja hän karkaa Patrickin mukaan.



Peto 3 - Species III (2004) Special Edition

Ihmisten ja hybridien välinen valtataistelu käy kuumana, ja merkittävä heikkous hybridien puolella on antanut ihmisille yliotteen. Tähän asti.

Kun Sara (Sunny Mabrey), Even (Natascha Henstridge) tytär syntyy, hänestä kehittyy nopeasti kaikkien aikojen geneettisesti täydellisin avaruusolio. 

Janoten planeettamme uudelleenasuttamista tämä vaarallinen kaunotar käy paritteluvietin voimalla. Häntä jäljittämään lähetetään armeijan parhaat asiantuntijat tehtävänään ratkaista sota lopullisesti.

 

Peto 4 - Species IV: The Awakening (2007)

Kun huippulahjakas korkeakouluopettaja Miranda Hollander kokee oudon muistinmenetyksen ja herää keskellä verilöylyn jälkeistä taistelutannerta, hän kääntyy setänsä puoleen saadakseen vastauksia. 

Setä paljastaa järkyttävän totuuden: Miranda on kloonattu ihmisen ja avaruusolion DNA:n sekoituksesta, ja heidän on paettava Meksikoon ja löydettävä tiedemies, joka loi hänet. 

Pian he ovat loukussa ja puolustautuvat raivoavaa hybridilaumaa vastaan... ja aika alkaa huveta ennen kuin Mirandan on annettava periksi sisällään heräävälle tappajanvaistolle.

 

Ohjaus: Roger Donaldson, Peter Medak, Brad Turner, Nick Lyon

Näyttelijät: Natasha Henstridge, Ben Kingsley, Forest Whitaker, Michael Madsen, Alfred Molina, Marg Helgenberger, Mykelti Williamson, Sunny Mabrey, Michelle Williams, Don Fischer, Peter Boyle, James Cromwell, Robert Knepper, Michael Warren, Helena Matsson, Ben Cross

 

Kesto: 104 min + 89 min + 107 min + 94 min + ekstrat

Aluekoodi: R2 = eurooppa

Kuva: 1.85:1

Ääni: Englanti

Tekstitys: Suomi, ruotsi, englanti


Ekstrat:

Species 1

  • Ohjaaja Roger Donaldsonin, Natasha Henstridgen ja Michael Madsenin kommenttiraita
  • Ohjaaja Roger Donaldsonin, tuottaja Frank Mancusco Jr:n, erikoistehostevastaava Richard Edlundin ja hahmosuunnittelija Steve Johnsonin kommenttiraita
  • HR Giger at Work: Designing Species
  • The Making of Species: The Origin
  • The Making of Species: The Concept
  • The Making of Species: The Discovery
  • Designing a Hybrid
  • Species III: Set Invasion
  • Vaihtoehtoisen loppu

Species 2

  • Ohjaaja Peter Medakin kommenttiraita
  • Aiemmin esittämättömiä kohtauksia
  • 8 sivun infokirjanen
  • Traileri

Species 3

  • Ohjaaja Brad Turnerin ja käsikirjoittajien Ben Ripley ja Robin Dunne kommenttiraita
  • Alien Odyssey: Evolution
  • Alien Odyssey: Species DNA
  • Alien Odyssey: Alien Technology
  • Alien Odyssey: Intelligent Lifeforms
  • Kuvagalleria
  • Traileri


 

Kunto: hyväkuntoiset, osa uudenveroisia


 

Katso myös muut kohteeni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1989369

Keräily/harvinaisuuksia yms

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Hakusanat: body horror tieteiskauhu, John Carpenter's The Thing - Se jostakin, Videodrome, Aliens, Alien Nation, Prometheus, Predator, Xtro, Starman, Lifeforce, Space Vampires, The Relic, The Hidden, Parasite, Invasion of the body snatchers

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 9 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

45 € Sulkeutuu 43 vrk 9 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.