Kuvaus

PALKKASOTURI PER ANDERSSON

-Koulukodin kasvatti, joka on harjaantunut taistelemaan sekä kehässä että sen ulkopuolella.

-Esteettömyystodistuksen saatuaan lähtee merille. Myöhastyy laivastaan Rotterdamin satamassa ja värväytyy Ranskan muukalaislegioonaan.

-Laskuvarjorykmentin hopeiset siivet vaihtuvat kurikomppanian rautaisiin kahleisiin, mutta Andersson päättää kestää. Hänestä tulee Sahara, häikäilemätön palkkasoturi, joka ei säästä ketään - vähiten itseään.

-Sahara myy ammattitaitoaan eniten tarjoavalle. Marseillessa hän värväytyy Kongossa käytävään sotaan, josta palaa rahattomana Suomeen.

-Turhautunut Andersson tekee sopimuksen Espanjan muukalaislegioonan kanssa ja saa komennuksen kommandojoukkueeseen, mutta joutuu virumaan taposta sotilasvankilassa.

-Monien vaiheiden jälkeen hän päätyy amerikkalaisen palkkasoturijärjestön koulutusleirille Nigaraguaan ja taistelee kahteen otteeseen Angolan sisällissodassa.

-Vastoin kaikkea todennäköisyyttä hän onyhä elossa ja valmis haastamaan koko yhteiskunnan. Hänen kirjansa Sahara on paitsi raaka tosikertomus sodasta ja sen ammattilaisista, myös inhimillinen selviytymistarina.

-Pehmeäkantinen 2006 painettu, pkkarikoko, 204-sivuinen, mukana kuvasivuja
-Kunto uutta vastaava.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6 €
tai
Sulkeutuu 23 vrk 16 h 23 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 23 vrk 16 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.