Kuvaus

Myynnissä kuvanmukainen koirien koulutuspanta kaukosäätimen ja usb-laturin ja kera. Toimiva ja hyväkuntoinen. Kaulapannan hihnaa on lyhennetty siten että sen on saanut paremmin sopimaan pienemmälle koiralle, nyt sen kokonaispituus helat suljettuna on noin 32cm, mutta käsistään taitava saa varmasti tehtyä uuden hihnan vanhan tilalle tai korjattua sitä isommalle koiralle sopivaksi. Mikäli intresseissä ei ole tee-se-itse projekti, voi seuraavaa yhteensopivaa hihnaa tiedustella Petsafen tuotteita myyvistä verkkokaupoista: https://store.petsafe.net/deluxe-big-dog-bark-control-replacement-strap.

Mukaan tulee 1 täysin käyttämätön sitruunanestepatruuna, ja 1 osittain käytetty, hajustamaton nestepatruuna. Valmistajan mukaan yhdestä patruunasta saa noin 35-40 käyttökertaa ja laitetta on käytetty vain kourallinen kertoja, joten mikäli valmistajan ohjeessa ei ole vikaa, arvioisin osittain käytetystä patruunasta saatavan vielä noin 15-20 suihkausta. Spray-toiminnon lisäksi laitteesta löytyy myös erilliset toiminnot äänelle ja värinälle. Kaukosäätimen kantama on noin 300 metriä. Setti on hankittu Koiratarviketukusta noin vuosi takaperin hintaan 170€.

Suomenkielinen ohjekirja on saatavilla netistä( https://intl.petsafe.net/media/downloads/400-2195-44.pdf ), ja kohteen mennessä kaupaksi laitan mukaan myös mukana tulleen paperiversion, mikäli onnistun sen löytämään. Takuuta on jäljellä noin 2 vuotta. Mukaan tulee myös paperinen tilausvahvistus.

Nouto Ylöjärveltä tai toimitus Ärräpakettina. Toimituskulut ovat 6 euroa. Pyrin vastaamaan mahdollisiin tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti.

Huom. Ostajalla tulee olla ymmärrys koiran kouluttamisesta. Kyseessä ei ole lelu eikä rankaisulaite.


///tuotteen kuvausta tarkennettu 10.4.2021///

*********************************************************************************************************************
hakusanat; koulutuspanta koulutinpanta koulutuslaite koulutin koira koiran ääni värinä suihke petsafe pet safe sitruunapanta kauko-ohjain haukkupanta panta
*********************************************************************************************************************

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 10 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

81,99 € Sulkeutuu 6 vrk 10 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.