Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Harvinaiset ja kysytyt dvd-boxit, joissa molemmissa kuusi dvd:tä. Sisältää koko piirrossarjan täydellisenä. Perustuu Selma Lagerlöfin kirjoittamaan kirjaan Peukaloisen retket villihanhien seurassa. Yhteiskesto 21 h 29 min

"Nils Holgersson on 14-vuotias poika köyhästä maalaisperheestä. Hän on laiska ja epäkunnioitava muille. Vapaa-aikanaan hän nauttii kotitilan eläinten härnäämisestä. Eräänä päivänä, kun Nilsin vanhemmat olivat lähteneet kirkkoon ja jättäneet pojan yksin kotiin lukemaan Raamattua, Nils näki sattumalta pienen kotihaltijan kävelemässä huoneen lattialla. Nils pyydysti haltijan haaviin. Haltija ehdotti, että jos Nils vapauttaisi hänet, haltija antaisi tälle ison kultakolikon. Nils hylkäsi ehdotuksen, jolloin haltija suuttui ja muutti pojan peukalon mittaiseksi. Nils oppi myös ymmärtämään eläinten puhetta. Kun kotitilan eläimet huomasivat pikkuisen Nilsin, nämä päättivät kostaa.

Samaan aikaan tilan yläpuolella lensi lauma villihanhia, jotka huutelivat tilan eläimille Lappiin lähdöstä. Martti-hanhi halusi lähteä villihanhien mukaan, mutta lentäminen tuotti tälle vaikeuksia. Hän kuitenkin onnistui pääsemään lopulta lentoon. Nils tarttui Martin kaulasta roikkuvaan naruun ja lähti tämän mukaan hamsterin kanssa.

Villihanhet eivät olleet kovin mielissään, että heidän seuraansa liittyi ihminen ja kotihanhi, mutta ottivat silti heidät mukaansa historiallisille Ruotsin maakunnille ja kokivat monenlaisia seikkailuja yhdessä. Smirre-kettu jahtasi Nilsiä ja villihanhia lähes koko matkan ajan. Matkalla Nils oppi auttamaan eläimiä ja ihmisiä sekä olemaan epäitsekäs. Nils sai kuulla, että kotihaltija saattaisi muuttaa hänet normaaliksi, jos hän pystyisi todistamaan muuttuneensa paremmaksi."

Levyt ja kotelot hyvässä kunnossa, kahdessa levyssä on muutama ei kovin syvä hiusnaarmu, jotka eivät vaikuta levyjen toimintaan.

Nouda Imatran Karhumäestä, Meltolasta tai Lappeenrannan Rauhasta. Pienellä viiveellä nouto onnistuumyös Vantaan Päiväkummusta. Postituskin onnistuu kiinteillä 6 euron kuluilla periaatteella rahat tilille, boxit postiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

100 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.7.2018 23:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.