Kuvaus

Setä päätti näyttää lapsille miten Phantomilla lennetään. Phantom lensi puuhun ja nyt yli vuoden kestäneen prosessin jälkeen en jaksa enää. Kaupataan pois osittain toimiva Phantom 3 Standard. Huutoa tehdessäsi huomioithan seuraavat seikat:

- Laite myydään siinä kunnossa kun se kuvauksen ja kuvien mukaan on, ei palautusoikeutta.
- Laitteen akku ja laturi ovat täysin toimivia, akkua ei ole pahemmin edes käytetty. Lentoaika arviolta ehkä max. 10-20h.
- Kaukosäädin toimii, puhelinpidikkeen varressa liimaa (näkyy kuvassa). Tässä oli aikoinaan jonkinlainen viritys koska näyttönä käytettiin isompaa tablettia.
- Ainakin yksi moottori vaatii vaihtoa, lisäksi mahdollisesti jokin kaapeli täytyy vaihtaa sekä lisätä pari kiinnikettä kameran ja kopterin väliin, nyt kiinni vain kahdella.
- Kopteri putosi siis maahan, jonka seurauksena kamera irtosi alustastaan. Tämän jälkeen varteen vaihdettu varaosa sekä kaapeli. Nyt kun laitetta testasin, näytti kamera kuvaa, mutta sen ohjaus ei toiminut. Oletus on että asia korjaantuu vaihtamalla kaapeli. Sovelluksessa näkyy myös ilmoitus "Gimbal Pitch Error"

Mukana paketissa tulee siis vaurioitunut Phantom 3 (KATSO KUVAT, TARVITTAESSA LISÄKUVIA), toimiva laturi sekä akku, suojat propelleille (yhdessä pari halkeamaa ja liimapatentti) + ruuvit, Micro-USB-kaapeli, nippu laitteeseen kuuluvia eri värisiä tarroja, 11kpl uusia ja käytettyjä propelleita kahta eri sorttia sekä pussillinen satunnaisia osia / tarvikkeita.

Tästä saat siis hyvät varaosat / lisävarusteet jo olemassa olevaan Phantomiin, tai vaihoehtoisesti laite jonka oletetaan kuntoutuvan pienellä remontilla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
50 €
Sulkeutuu 4 vrk 4 h 36 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 50 € Sulkeutuu 4 vrk 4 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.