Tuote on myyty käyttäjälle Baccus hintaan 5 €

Kuvaus

Tähtipsykologin opas täysipainoiseen elämään

Dr. Phil on tv-psykologi, joka vastaansanomattoman jämäkästi mutta huumorilla keventäen saa ihmiset katsomaan ongelmiaan silmästä silmään. Hän ei lepertele, vaan ohjaa ja opastaa vaikeuksien yli.

Samaa menetelmää Dr. Phil noudattaa kirjoissaan. Toisessa suomeksi ilmestyvässä oppaassaan hän auttaa meitä tavoittamaan oikean minämme, sen, jota emme ehkä ole koskaan uskaltaneet kohdata ja kuunnella.

Usein ihmiset ajautuvat tietynlaiseen työhön ja arkeen. Elämme elämää, joka ei ole lainkaan sellaista kuin haluaisimme sen olevan. Toteutamme toisten toiveita tai toimimme kuten tietyssä sosiaalisessa asemassa täytyy. Ja samalla voimme huonosti.

Pidä huolta itsestäsi -kirjassa Dr. Phil asettaa peilin käteemme. On aika tutustua todelliseen minäämme: Kuka minä olen, mitä minä haluan? Mitä minun on tehtävä, jotta saisin taas elämäniloni takaisin?

Kysymyksin, harjoituksin ja monivalintatehtävin kirja puskee meidät eteenpäin kohti muutosta. Se ei ole välttämättä helppoa, mutta ehdottomasti vaivan arvoista. Monet ovat sen jo tehneet, sillä Pidä huolta itsestäsi -kirjaa on myyty maailmanlaajuisesti yli 2 miljoonaa kappaletta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.9.2018 11:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.