Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Philips XTremeVision H4-polttimopari +130 % ovh. 23,90€
43-1977

https://www.prisma.fi/fi/prisma/philips-h4-x-tremevision-autolamppu-12v-60-55w-2kpl?gclid=Cj0KCQiA-K2MBhC-ARIsAMtLKRuTrKm3ztL4MKhOvlFelWrNCKy7Fp-HAwubWqTY5W4pMcYz0LF3mAsaAsgyEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Philips XTremeVision +130 %, H4-polttimot paripakkauksessa, valoteho jopa +130 % (45 metriä pidempi valokeila) verrattuna tavalliseen polttimoon.
Kvartsilasi, uusi täytekaasu, kromikärki ja sininen sävyrengas. Pitkä kestoaika verrattuna muihin vastaaviin plussapolttimoihin. 12 V 55 W.

Erittäin tehokas halogeenipolttimo. Parantaa näkyvyyttä jopa 150%. Ottoteho 60/55W, käyttöjännite 12V. Myydään pareittain.

Philips X-tremeVision Pro150 -ajovalopolttimot on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan näkyvyys ja suorituskyky. Jopa 150% kirkkaampi, yhdistettynä luokkansa parhaaseen käyttöikään tarjoavat takuuvarmaa suorituskykyä. Philipsin Diamond Precision -kvartsilasin uusi valmistustekniikka lisää valon määrää ja parantaa lämpötilanmuutosten ja paineen kestävyyttä. Lisäksi räätälöity jalokaasujen seos parantaa hehkulangan kestävyyttä 540 tuntiin, ollen parasta luokassaan. Philipsin X-tremeVision Pro150 -ajovalopolttimoissa yhdistyy uskomaton kirkkaus ja käyttöaika, joka ei ole aiemmin ollut mahdollinen näin tehokkaissa polttimoissa. Valkoisempi valolisää kontrastia edessäpäin olevaan tiehen, mikä helpottaa kohteiden tunnistamista ja tulkintaa. Kun näet paremmin, pysyt virkeänä kauemmin, mikä lisää ajoturvallisuutta ja -mukavuutta. Polttimoiden tarjoama näkyvyys pitää sinut ja läheisesi turvassa liikenteessä. Näe kauemmas, reagoi nopeammin ja aja turvallisemmin. Myydään pareittain.

Tekniset tiedot

Tuote: Halogeenipolttimo PHILIPS X-TremeVision Pro150, 150%, 55W, H4
Polttimon kanta: H4
Teho: 60/55W
Käyttöjännite: 12V
Värilämpötila: 3600 K
Sisältää 2 kpl polttimoita!

Parhaat palat

Näe kauemmas ja reagoi nopeammin – jopa130 % kirkkaammat polttimot
Ajovalojen on valaistava tie täydellisesti pitkän matkan päähän, yleensä 75–100 metriä ajoneuvosta eteenpäin. Philipsin X-tremeVision autopolttimoilla näet jopa 45 metriä kauemmas ja saat kaksi sekuntia enemmän reagointiaikaa. Philips X-tremeVision -polttimot parantavat näkyvyyttä ajon aikana jopa 130 %. Näin havaitset esteet ja mahdolliset vaarat aikaisemmin kuin millään muulla halogeeniajovalopolttimolla.

Yksi markkinoiden kirkkaimmista polttimoista tuottaa erinomaisen valon
Optimoitu ja tarkasti muotoiltu hehkulanka, täytteenä jopa 13 baarin korkeapainekaasu, huolellinen pinnoitus ja laadukas UV-kvartsilasi nostavat Philipsin X-tremeVision -ajovalopolttimot aivan uudelle tasolle. Ne tarjoavat äärimäistä suorituskykyä ja tinkimätöntä näkyvyyttä.

Turvallisimmat tieliikennekäyttöön hyväksytyt polttimot
Philips X-tremeVision on turvallisin, helpoin ja tehokkain tapa uudistaa autosi ajovalot lainmukaisilla, ECE-hyväksytyillä polttimoilla.

Turvallinen koko käyttöiän, jotta näet ja näyt paremmin
Toimimattomat osat ovat riski sinulle ja ajoneuvollesi. Tämä pätee erityisesti ajovalopolttimoihin. Toimimaton ajovalopolttimo vähentää omaa ja vastaantulevan liikenteen näkyvyyttä ja turvallisuutta. Philips X-tremeVision -polttimot on suunniteltu pitkäikäisiksi ja luotettaviksi. Näet ja näyt siis pidempään kuin millään muulla vastaavalla polttimolla.

Erinomainen suorituskyky – enemmän kirkkautta ja pidempi käyttöikä
Philips X-tremeVision -ajovalopolttimoista on tehty erittäin suorituskykyisiä, ja ne tuottavat jopa 130 % kirkkaamman valon käyttöiästä tinkimättä. Philips X-tremeVision -polttimoiden jopa 450 tunnin* käyttöikä on huomattavasti muita hyvin kirkkaita polttimoita pidempi. (* H4 ja H7 testattuna 13,2 voltin vakiojännitteellä).
Huomattavasti valkoisempi valo parantaa ajomukavuutta ja turvallisuutta
Kirkas valkoinen valo on huomattavasti valkoisempi kuin tavallisissa ajovalopolttimoissa. Philipsin patentoitu Gradient Coating™ -tekniikka tuottaa voimakkaamman valon. Erittäin kirkkaan valaisun ansiosta ajaminen on erittäin miellyttävää myös pimeässä.
Erittäin laaja ja tehokas valokeila
Philips X-tremeVision -halogeenipolttimot valaisevat tehokkaammin, niiden värilämpötila on suurempi, ja niiden tuottama valokeila halogeenipolttimoiden parhaita.
Erinomainen kontrasti takaa miellyttävän ajokokemuksen
Philips X-tremeVision -ajovalopolttimoiden (saatavana H1, H4 ja H7) suuremman värilämpötilan avulla havaitset paremmin kaukana näkyviä kontrasteja. Ajo pimeässä on nyt entistä miellyttävämpää ja turvallisempaa.
Tekniset Tiedot
Tuotteen kuvaus
Tekniikka
halogeeni
Tyyppi
H4
Valikoima
X-tremeVision
Käyttö
kaukovalo ,lähivalo
ECE-tyyppihyväksyntä
kyllä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.3.2023 2:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.