Kuvaus

Muumimuki Pidä Ruotsi siistinä Håll Sverige Rent Arabia käyttämätön.

http://www.muumimukihaku.fi/pida_ruotsi_siistina_sininen_meidan_rannikko.html

Muumimuki Håll Sverige Rent sininen: Arabian erikoispainoksena vuonna 2016 tehty muumimuki. Myynnissä vain Ruotsissa sekä rajoitetusti Helsingin Moomin Shopeissa ja tietyissä nettikaupoissa. Muki on valmistettu nimensä mukaisesti kampanjaan, jossa opastetaan ja kerrotaan koululaisille ja heidän vanhemmilleen, miten jokainen voi edistää luonnon pysymistä puhtaana. 70-luvulla Tove ja Lars Jansson kuvittivat useita Muumi-julisteita yksinoikeudella Pidä Ruotsi siistinä -säätiölle, kampanjaan "Pelastakaa Itämeri".

Mukin taustapuolella näemme merta ja öljystä saastunutta maisemaa merellä sekä kauempana horisontissa myös punaisen majakan. Etupuolella näemmne turhautuneen muumin, joka yrittää siistiä merta, mutta työn määrä näyttää melko toivottomalta näillä puhdistusvälineillä.

Muki on laadukasta Arabian keramiikkaa. Myynnissä vain vuodesta 2016 lähtien rajoitetun ajan, kannattaa siis ostaa ajoissa jos kokoelmiinsa haluaa.

Tuote on uusi, käyttämätön, priimakuntoinen, tarra kiinni mukissa. Postimaksu postipakettina seurantakoodilla 8,90 euroa.

Lasten piirrettyjen nettikauppa www.lastenleffat.fi
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


49,90 €
Sulkeutuu 42 vrk 12 h 59 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

49,90 € Sulkeutuu 42 vrk 12 h 59 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.