Kuvaus

Tässä tarjolla pieni kaunis akvarellitaulu, jonka koko on kehyksineen 21,5 x 21,5 cm. Kuvan koko on 13 x 13 cm. Hahmotelma on tehty lyijykynällä ja sen jälkeen maalattu vesiväreillä. Taulun nimi on Liljoja, joka on kirjoitettu lyijykynällä taulun vasempaan alareunaan, oikeassa alareunassa on signeeraus, josta en saa selvää; alkukirjain on B ja lopussa kaksi l-kirjainta, vuosiluku on 83. Kehyksen vasemmassa alakulmassa on muusta värityksestä poikkeava tummempi kohta.

Taulu on hiljattain edesmenneen äitini jäämistöstä.

Maksu toimituskuluineen (edullisin tapa  pakettiautomaatti 5,90e) tilille ja paketti lähtee matkaan mahdollisimman pian. Myös nouto käy erikseen sovittavana ajankohtana Tuusulan keskustasta.

Katso muutkin myyntikohteeni, joissa paljon mm. kodin käyttöesineitä, koriste-esineitä, värillistä lasia, kirkasta lasia, keramiikkaa, keräilykohteita, säilöntäastioita, sormuksia, kaulakoruja, pitsi- ym. pöytäliinoja, mattoja, aikuisten ja nuorten vaatteita, käsin kudottuja villasukkia, valokuvakehyksiä, paljon erilaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kirjoja, kotimaisia klassikoita sekä tietokirjoja. Yhdistelen postituksia.

haku taulu lilja akvarelli kukkataulu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
10 €
Sulkeutuu 2 vrk 2 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 10 € Sulkeutuu 2 vrk 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.