Kuvaus

PIKKU TRAKTORI 8 JA 9

JÄLLEEN UUSIA SEIKKAILUJA PIKKU TRAKTORIN JA AATUN SEURASSA. HE AUTTAVAT AINA YSTÄVIÄÄN JA NÄYTTÄVÄT, ETTEI TARVITSE OLLA SUURIN OLLAKSEEN PARAS!

2-6-VUOTIAILLE

PIKKU TRAKTORI 8 AARTEENETSIJÄT--

TUULEN VIEMÄÄ-

TAUNO ON JOUTUNUT PAHAAN PULAAN, KOSKA HÄNEN VAATTEENSA OVAT TARTTUNEET MYLLYN HAMMASRATTAASEEN. AATUN JA PIKKU TRAKTORIN TÄYTYY KORJATA MYLLY, KOSKA SE ON AIVAN LIIAN KIUSALLISTA TAUNOLLE.

LAADRAAMA-

KUKKOSEN TILALLE TULEE UUSI LAAMA. AATUN TILAN LAMPAAT VAIKUTTAVAT PELÄSTYNEILTÄ, MUTTA PIAN LAAMA PELÄSTYTTÄÄKIN HERRA KUKKOSEN!

MALLIKANSALAINEN-

KUKKONEN NÄKEE TILAISUUTENSA PÄÄSTÄ LOROPURON LEHTEEN OIKEANA SANKARINA. MUTTA LEHTIMIES LEEVI LINSSILÄ SAA VIHIÄ SIITÄ, MITEN ASIAT OIKEASTI TAPAHTUIVAT JA KUKA OIKEA SANKARI ON.

KURPITSAKISA-

LOROPURON KYLÄSSÄ PITÄISI OLLA TÄNÄÄN MAALAISJUHLAT, MUTTA HERRA KUKKONEN HUOMAAKIN, ETTÄ JOKU ON TUHONNUT HÄNEN UPEIMMAN KURPITSANSA.

AARTEENETSIJÄT-

AATU JA PIKKU TRAKTORI LÖYTÄVÄT JÄLKIÄ LOROPURON KYLÄN KADONNEESTA LINNASTA. HERRA KUKKONEN HALUAA SAADA HETI KÄSIINSÄ KAIKKI LINNAN RIKKAUDET, JA NIIN ALKAA SUURI AARREJAHTI!

TUOTANTOVUOSI 2004

KESTO 50MIN PUHUMME SUOMEA

PIKKU TRAKTORI 9 VAPPUJUHLA--

PÖLLÖMETSÄN AAVE- 

HERRA KUKKONEN JA REINO NÄKEVÄT AAVEEN, JA PELOISSAAN HERRA KUKKONEN PUTOAA SYVÄÄN KUOPPAAN. AATU JA PIKKU TRAKTORI TULEVAT APUUN, MUTTA MITÄ HERRA KUKKONEN OIKEASTI NÄKIKÄÄN?

PYÖKKILÄN PIKAKIITÄJÄ-

AATU RAKENTAA LAPSILLE LEIKKIAUTON. HERRA KUKKONEN ON NIIN INNOISSAAN, ETTÄ HÄN LÄHTEE PIENELLE AJELULLE, KUN KUKAAN EI HUOMAA. MUTTA PIAN VAUHTI KIIHTYY NIIN KOVAKSI, ETTEI HÄN SAA SITÄ PYSÄHTYMÄÄN!

ETSINTÄLEIKKI-

LOROPURON LYLÄN LAPSET OVAT SUUNNISTAMASSA, MUTTA HERRA KUKKONEN ON TULLUT POISTANEEKSI JOITAKIN RASTEISTA. TÄSSÄ TARVITAAN PELASTUSPARTIOTA...

MYYRÄSOTAA TUULIVOIMALLA-

MYYRÄT OVAT VALLANNEET ENNIN KAUNIIN PUUTARHAN RUUSULASSA, EIKÄ HÄN TIEDÄ, MITÄ HÄN TEKISI. MUTTA SITTEN AATU SAA HAUSKAN IDEAN.

VAPPUJUHLA-

KEVÄTJUHLA ON TULOSSA, KUN AATU HUOMAA, ETTÄ JUHLASALKO ON AIVAN LAHONNUT. JA KUN UUSI SALKO KATOAA JUHLAPÄIVÄNÄ, JÄÄ VAIN YKSI VAIHTOEHTO...

TUOTANTOVUOSI 2004

KESTO 50MIN PUHUMME SUOMEA

YHTEISKESTO 1H 40MIN

MUOVEISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

11,40 €
Sulkeutuu 114 vrk 21 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,40 € Sulkeutuu 114 vrk 21 h 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.