Tuote on myyty käyttäjälle Metalmaiske hintaan 8,70 €

Kuvaus

 

 

 H U O M !!! Kannen (molemmat) yläkulmassa pikku  painanne, (kuva kustantajan) tullut kuljetuksessa tms

LUKEMATON ja UUSI 

 

 

 

Suuria tuottoja pienillä yhtiöillä 

Sijoittamisessa suurimmat voitot tekee se, joka löytää tulevaisuuden tähtiyhtiön juuri ennen kuin se kohoaa vuosikausien kiitoon. Pikkuguru auttaa löytämään keinoja, joilla voi seuloa tulevaisuuden tähdet ja välttää yhtiöt, joiden lupaukset jäävät esityskalvoille. Pienyhtiöihin erikoistuminen vaatii sijoittajalta harrastuneisuutta ja halua kääriä hihat, mutta hyvin tehdystä työstä saa palkinnon. 

Pikkuguru kertoo kaiken olennaisen, mitä suomalaisen pien- ja kasvuyhtiösijoittajan tulee tietää. Kirjailija, pörssitoimittaja Karo Hämäläinen, Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju ja suomalaisessa suuryrityksessä työskentelevä sijoitusbloggaaja Random Walker (Jarkko Aho) ovat kirjoillaan Laatuguru ja Arvoguru uudistaneet suomalaisen sijoituskirjallisuuden. Hämäläisen ja Oksaharjun Sijoita kuin guru on kohonnut alan moderniksi klassikoksi.

 

Ulkoasu

237 sivua : kuvitettu ; 22 cm

Kieli

suomi

Alkuteoksen kieli

suomi

Julkaistu[Helsinki] : Oksaharju Capital Oy [2019]

Raha.

Pankit.

Arvopaperit.

Luotot 


Pankkitoimi

 Pörssitoimi

 Sijoitustoiminta 

sijoitukset 

kasvuyritykset 

sijoitustoiminta 

tuotto 

arvopaperimarkkinat 

strategiat 

menestyminen 

riskienhallinta 

sijoittajat  

ValmistajaHansaprint Oy

Karo Hämäläinen, Jukka Oksaharju, Random Walker

ISBN 978-952-68677-4-8 sidottu, kovakansi

 

 

Viisas RAha:

Kirjauutuus Pikkuguru: Näin löydät tulevaisuuden tähdet

Suurimmat voitot tekee se, joka löytää tulevaisuuden tähtiyhtiöt, jo ennen kuin ne nousevat pitkäaikaiseen kiitoon.

JYRKI HÄMÄLÄINEN | 18.9.2019

Suomalaista sijoituskirjallisuutta uudistaneet Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju, kirjailija-toimittaja Karo Hämäläinen ja Random Walker-nimimerkin takaa löytyvä sijoitusbloggaja Jarkko Aho ovat kirjoissaan nostaneet esiin keinoja, joilla helmet voi seuloa esiin.

Oksaharjun ja Hämäläisen sijoittamisen yleisteos Sijoita kuin guru nousi alan kotimaiseksi klassikoksi. Sitä on myyty jo kymmeniä tuhansia kappaleita. Kolmikon Laatuguru keskittyi keskimääräistä laadukkaampiin yhtiöihin ja Arvoguruarvosijoittamiseen eli keskimääräistä halvempien osakkeiden löytämiseen.

Teokset ovat tietokirjoja, joissa käsitellään kolikon kumpaakin puolta. Moni nykysijoittaja kun ei ole elänyt vielä koskaan laskukautta omilla rahoillaan.

Juuri julkaistu Pikkuguru pureutuu kasvuyhtiöihin, jotka yleensä ovat pienyhtiöitä. Kirjassa todetaan, että tutkimustiedon mukaan pienyhtiöt ovat antaneet sijoittajalle paremman tuoton kuin osakemarkkinat keskimäärin.

Kirja on hyvin ajankohtainen, sillä siinä käydään läpi pienyhtiötä Helsingin pörssin nykytilanteen mukaisesti.

–?Emme anna valmiita vastauksia, vaan sijoittajille työkaluja, miten he painottavat yhtiön laatua, hintaa ja kasvua. Ne ovat osakevalinnassa keskeiset tekijät, Jukka Oksaharju sanoo.

–?Emme myy ajatusta, että sijoituksia pitäisi tehdä vain pieniin yhtiöihin, vaan osana säästöjen hajauttamista ne tuovat mausteen, joka madaltaa riskiä uhraamatta tuotto-odotusta. Pienyhtiösijoittamista voi yhdistää vaikka arvosijoittamiseen. Todennäköisesti paras tapa sijoittaa pieniin yhtiöihin on sijoittaa pieniin arvoyhtiöihin, jotka ovat nykyomaisuuteen tai -tulokseen nähden huokeita.

Kirjasta käy ilmi, että joillakin pörssin pienyhtiöillä ROE-tunnusluku eli investoinnin tuottoprosentti verojen jälkeen on jopa 40–50, kun se suurilla yhtiöillä on keskimäärin 15.

–?Sijoittaminen pieneen yhtiöön ei ole sijoittamista heikompaan. Parhaat pienyhtiöt ovat erittäin laadukkaita, Oksaharju toteaa.

Jarkko Aho tiivistää tutkimustiedon pohjalta tehtyjä havaintoja niin, että pienyhtiöt tarjoavat hajautushyötyjä, ne tehostavat sijoitustyylejä ja omaavat suuryhtiöitä suuremman kasvupotentiaalin. Liiketoiminta on usein hyvin keskittynyttä johonkin tiettyyn segmenttiin tai toimialaan, jolloin seuraaminen ja analysointi on helpompaa kuin suurissa yhtiöissä.

Kirjassa todistetaan myös, että yrityksen kokoluokan kasvu ei automaattisesti tarkoita omistaja-arvon kasvua. Sijoittajan näkökulmasta kasvu on järkevää vain, jos se ylittää tuoton, jonka olisi saanut sijoittamalla matalariskisesti ja pienin kuluin pörssin yleisindeksiin.

 Aho sanoo, että pienyhtiöiden hinnoittelu pörssissä ei aina ole tehokasta. Analyytikotkaan eivät juuri seuraa niitä.

–?On hyvin todennäköistä, että kotiläksynsä huolellisesti tehnyt yksityissijoittaja on osakekaupan paremmin informoitu osapuoli.

Kirjailijakolmikon tavoitteena onkin kannustaa suomalaisia sijoittajia itse perehtymään markkinoihin sekä yritysten talouteen ja toimintaan.

Moni käyttää oikopolkuna sijoitusrahastoja. Jukka Oksaharju sanoo, että parhaat Suomeen sijoittavat pienyhtiörahastot ovat kyenneet peittoamaan indeksin, mutta keskimäärin eivät. Salkunhoitajan osaaminen on aivan keskeistä.

Sijoittaminen ei ole rakettitiedettä. Oksaharju toteaa, että viime kädessä kasvusijoittaminen ei ratkea tunnusluvuilla.

–?Asiakas tuo aina rahan sisään. Asiakkaan asemaan asettuminen kertoo paljon siitä, onko yrityksellä elinvoimaa.

Monet pankit ovat supistaneet osakeanalyysitarjontaansa tai luopuneet siitä kokonaan. Sääntely rajoittaa kovin tarkkojen sijoitusneuvojen tai osakesuositusten antamista. Tiedolle siis on kysyntää varsinkin, jos oma sijoitusstrategia perustuu osakepoimintaan.

Se selittää osaltaan Jukka Oksaharjun, Karo Hämäläisen ja Jarkko Ahon nykyiselle sijoittajapolvelle suunnattujen tietokirjojen suosion.

–?Työtä on vielä paljon tehtävänä ja meillä on vielä annettavaa, Jarkko Aho vihjaa kirjasarjan jatkosta.

–?Jatkamme kirjoittamista, mutta emme tee tätä ikuisesti emmekä itseämme varten, vaan siksi että mahdollisimman moni innostuisi sijoittamisesta yhtä paljon kuin me itse innostuimme nuorina, Oksaharju sanoo.

Esipuheen Pikkuguru-kirjaan on kirjoittanut Ponssen toimitusjohtaja Juho Nummela. Jälkisanat kirjan viimeiseksi luvuksi on laatinut kansanedustaja Elina Lepomäki.

 

 

 

 

  • Jos haluat useamman:   7€  Kuluilla  =  R A J A T O N määrä Kirjoja / CD / DVD ym painoon, KPL määrään tai kokoon katsomatta.
  •  
  • Voit myös tehdä PAKETTI TARJOUKSEN useammalle samaan lähetykseen
  • Paketille myös NOUTO = OK 
  •  
  • TEE PAKETTI alhaalla Kaikki linkit 
  •  
  • TÄMÄN kohteen kulut PELKÄSTÄÄN löydät : Maksaminen ja toimitus

 

+50€ (yli) ostokset ILMAN KULUJA !

 

Etsitkö jotain ? HAKU Linkki kaikkiin kohteisiini:

TEE HAKU Tekijä / Teos listattuihin kohteisiini:

 

L I N K I T 

Tietokirjallisuus

 

Harrastekirjallisuus 

Kaunokirjallisuus 

KAIKKI KIRJAT  ( kaikissa alaosastot ):

 

KAIKKI osastot

 

 

Lyhenteitä:

SKP = sidottu kovakantinen kansipaperit
sid = sidottu, kovakantinen ( harvoin myös pehmeä kantinen ) joko kuvakansi tai kansipaperiton ( mainittu)
nid =  nidottu, pehmeäkantinen

Kierre / Rengasselkä = Reijitetyt sivut metalli/ muovi kierteessä kiinni, sivuja voi kääntää vapaasti ympäri ym

Pokkari = Pocket eli taskukokoinen, usein ns massajulkaisu marketteihin ym kaikki nidotut EI näitä

OMISTE =  omistajan nimi tai onnittelu kirjan alussa ns. esisivulla

KP= Kirjaston poisto kirja, voi olla muovitettu, leimoja ym, vanhoissa/ koulujen tai laitosten vähemmän

UV / UUS / UUSI- (mukana - miinus merkki)  = Uuden veroinen 

HYVÄ + / -  plus tai miinus 

CD tai DVD + / - = + plus tarkoittaa ON MUKANA ja miinus EI mukana, jos ei mainittu erikseen ilmoituksessa sitä EI ole mukana vaikka se jukaisuun tai sarjaan kuuluisikin. Levyt usein saa jälkeä kovasta muovitaskusta, kuljetuksessa tms vaikka olisivat olleet poistumatta kuoristaan alusta asti.

 

Lähes kaikissa kohteissa on enenmän tai vähemmän käsittelyn / kuljetuksen / varastoinnin jälkiä esim kirjojen kansissa. 

Voit myös kysyä tarkemman katsauksen kohteen kunnosta ennen huutoasi, jos olet esim keräilijä tai muuten kaipaat lisätietoa. Luokitukset pitää paikkaansa lähes kaikissa kohteissa.

Kunto takuu olemassa, mahdolliset mainitsemattomat viat ovat vahingossa huomaamatta jääneitä virheitä. OTA YHTEYTTÄ ennen kuin annat nega/neutraali palautteen, sovitaan asia! En ole 24 / 7 tavoitettavissa, viikonloput poissa. Tekstiviesti nopein.

JOS ON KOVA KIIRE =  KYSY ENNAKKOON. Toimitus useimmiten lähi päivinä maksun saavuttua (sait palautteen) voi venyä pidempäänkin. Huomio viikonloput ja juhlapyhät.


Voittajalle tulee tilitiedot Huuto.net automaattisen vakioviestin lopussa (alhaalla).
Muista ilmoittaa maksaessasi kohteen N I M I.

Ei postin paketti automaattia lähellä/käytössä.

Profiilista löytyy ajankohtaista tietoa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8,70 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 17.3.2024 12:51
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.