Kuvaus

Metallia oleva neulamerkki on aito ja vuodelta 1938 -1945 , Hitlerin Kiitos. 

MIL24MI103  HITLER Kiitos merkki, iso merkki, aito . Merkki oli siviilipuolen käytössä ja sanotaan, jos Hitler olisi kuollut johonkin sairaskohtaukseen  vuonna 1938 olisivat nykyään  monet kadut ja puistot hänen nimellään, sillä hän hyvin tarmokkaasti ajoin Saksan etuja ja sai paljon hyvää myös aikaan.... Toisaalta ajoiko hän "liian nopeasti ja liian voimakkaasti "  Saksan etuja, sillä ulkomaiden johtajat huomasivat pian poikkeksellisen tarmonpesän suunnitelmat.      Myös hänen omassa kirjassaan toteaa Hitler jo 1920 vuonna , idän suuren valtion olevan hankala este hänen suunnitelmilleen, vaihtoehtoa menemiselle  kohti itää, ei ole  ja myös sotilaallinen toimintamalli  eli hyökkäys kohti kommunistivaltiota kohtaan ei ollut poissuljettu   vaihtoehto.

Hitler oli tarmokas, mutta se ei yksin riitä, tarvitaan ydinjoukko avustajia ja ne saatiin, kun propagandasta alkoi huolehtia tohtori Goebbels, eräs kaikkien aikojen mainos ja propaganda nero, jonka opeilla hyvin moni maa yhä tänään elää ja toimii, tohtori Goebbels rakensi perustan koko kansojen aivopesulle, massa propagandan levittämiselle, kuinka monta pientä juttua vaikuttaa kokonaisuuteen jne... jatkuvan toiston merkitys , yhä uudestaan ja yhä uudestaan kerrotaan kansalle sama asia ( usein vale propagandaa) niin lopulta se uskoo, että niin kai se sitten oli....

Goebbels sanoi "feikki news " jutuista näin: Kansaa kielletään kuuntelemasta ulkolaisten naapurivaltioden radio ohjelmia, (TV ja monet muut internet jutut olivat vielä tuntemattomia) .. Moinen pelko oli kummallista, sillä suurin osa Saksan kansasta uneksi illuusiosta, että heitä uhkaava vaara tulee jonkun vieraan valtion  sotilaista, vaikka todellisuudesta vaara oli juuri oman maan johtavat politiikot itse....politiikot ja toisinaan "iso raha" nappaavat kansalta kaiken  rahan. He mielellään käyttävät sanoja demokratia, yhteinen vastuu, inhimillisyys jne... 

Politiikot voidaan ostaa rahalla, tai saattaa jonkinmoiseeen ansaan, usein sex skandaali tms.. ja kiristävä "salainen agentti taho" kiristää politiikkoa toimimaan heidän toiveitten mukaisesti... periaatteessa voisi koko valtion johto olla korruptiolla/ lahjottu tai jos lahjonta ei onnistu, niin kiristyksen alla ja sitä valtiota ohjattaisiin silloin "kaukokäyttö säätimellä "  ulkomailta käsin . 

Mr. Hitler oli syntyperältään Itävallasta ja hän oli 1.Maailmansodan jälkeen katutaiteilijana Wien kaupungissa,  hän yritti päästä taideyliopistoon ilman kunnon mesenaattia ja taloudellista turvaa , hän ei ollut aatelis sukua jne...silloin heikot mahdollisuudet....

Käsitin näistä lukemistani jutuista niin,  että Hitler oli herkkä taidesielu ja myöhemmin tämä kostautui koska kova stressi murti miehen ja hänen päätökset olivat huonoja ja johtivat suuriin vahinkoihin ja  jopa järjettömyyksiin. Hitler oli kovan stressin alla henkisesti murtunut henkilö ja hänen päätökset olivat aina vaan huonoja..... sairas ! Hitlerin pahin vika oli se,ettei hän jakanut vastuuta ja piti itse langat käsissään, jopa armeijan johto.....sotatoimien johdosta hän ei ymmärtänyt sen enempää, kuin Mansikki lehmä laitumella ymmärtää sunnuntain merkityksen.

Merkkiä jaettiin WHW tilaisuuksissa ympäri maata, joitakin eroja saattoi olla,keräilykappale  omasta kokoelmasta.

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 32 vrk 3 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

79 € Sulkeutuu 32 vrk 3 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.