Kuvaus

Pinssi neulamerkki on metallia ja jonkinlainen vihreä emalointi on päällä. Takana on lukolla oleva hakaneula kiinnitys ja arvelen sen olevan 1970-1980  luvulta. Otin taskunpohjalta tavallisen 50ct kolikon kokovertailun vuoksi, se ei kuulu kauppaan mukaan. 
Mitat 30x23mm paksuus 1,7mm.
PIN02MA201 pinssi neula Rennsteig vaelluspolku vailla vertaa Keski-Euroopassa, kohde on Löbau, Saksa
Kohteeseen liittyvää taustietoa:
Tämä Saksan Thüringen osavaltiossa osan matkaa kulkeva vaelluspolku on ehkä koko Euroopan toiseksi kuuluisin, pituus 168km ja matkaa voi tehdä 5km-30km päivävauhdilla, levähdys ja majapaikkoja on runsaasti. Usein tarvitset mukaan vain repun ja kävely sauvat sekä reipasta ulkoilu mieltä. Rahaa mukaan, Euroja ! 
Polku kulkee ylhäällä harjan päällä, ei hyttysiä ja paljon parempi,  kevyempi kulkea. Polkua pitkin vaellettiin jo vuonna 900 ja virallinen on polku ollut vuodesta 1124 lähtien. Martin Luther kulki tätä polkua pitkin kun hän oli matkalla Worms kaupunkiin oikeuden eteen ja sieltä hän taas paluumatkalla piilopaikkaa etsiessään saapui Wartburg linnaan. 
Näet alhaalla SAAL joen,jonka laaksoissa kasvaa kuohuviini Rotkäppchen (suomeksi Punahilkka) jonka kuohuviinipullon eroittaa punaisesta tinapaperi korkistaan---se on tunnetuin kuohuviinimerkki Saksassa ja sitä juomaan myös paljon Suomessa, tunnet pullon punaisesta tinapaperista kaulassa. Saksan LIDL myy sitä n. 3 euron plo hintaan. ( Myös Suomen ALKO ) 
Tämä polku pitää vaeltaa,  jos mielii edes ääneen puhua kavereille vaelluksesta. Moni Lappi opas ja erä camping vaellus profi kulkee itse tämän polun läpi ja osaa siksi antaa aikalailla päteviä neuvoja kaikille samoilijoille vaeltajille, tämä on se koetinkivi, testi jokaiselle luontopolku retkeilijä vaeltaja samoilija ihmiselle.   Polun kulkeneiden takkia tai hattua saattaa koristaa tälläinen merkki,    opi tuntemaan se jo nyt. 
www sivuja on runsaasti.....kuvien kera, matkaseuraa saa helposti paikan päällä, usein puhutaan saksaa tai englantia. 

(kolikko antaa kokosuhdetta ja ei kuulu kauppaan mukaan)

Entäs muut vaellus polut kaukomailla, esim. Australia, Afrikka, USA jne.. no jaa, kaikille voit toki mennä, mutta jos et ole sitä ennen kulkenut tätä polkua läpi, tai Jaakobinpolkua Saksasta Espanjaan, ovat kaukomatkat vain pikkusieluisen snoppailua, luuloa, että merta edempänä on hyviä kalapaikkoja. Englantia osataan Saksassa ja Espanjassa puhua usein jopa parenmin, kuin Suomessa....on sama, mikä valtio on kyseessä, luonto ei valtioiden rajoja  tarvitse. 

Hienoja polkuja on Aasiassa ja Australiassa,,,,,, Etelä-Amerikassa, kosteaa kuumaa viidakkoa ja myrkyllisiä käärmeitä, hyvin ikäviä insektiä, hyönteisiä mutta ensin kulje läpi tämä Saksan vaelluspolku please.

 Etelä-ja Väli Amerikassa retkeilevä polku ja vuoristo sporttaaja, kiipeilijä :  Älä missään nimessä pidä ylläsi jotain New York Yankees baseball hattua tms yhtä typerää  USA:ta mainostavaa vaatekappaletta.....  sillä lähistöllä seinään nojaileva mustapartainen sikaria poltteleva  " Mr. Esteban"  voi tulla uteliaaksi ja ajatella jenkkipojan vanhempien rikkauksia. Myös täysin tollo  idiootti ottaa mukaansa jonkun maastomaalaus kuviolla Camouflage olevan hatun tai vaatekappaleen....pienikin viittaus  military ase army suuntaan voi maksaa vaatekappaleen kantajan oman hengen. Maastokuvioitu vaatekappale on merkki armeija military kokemuksesta ja siitä ei pidetä... ei kukaan ajattele, että maastokuvio olisi joku luonto vihreä aktivistin vaate, sillä paikallisten käsitysten mukaan ei luonto tarvitse suojelijoita, se voittaa aina ja lopulta ajan kanssa...   Muista, maailmaa ei mitata Suomi mittakepillä !

Julkinen vastaus: Kyllä, El Salvador on vaarallisempi kuin IS ja he murhaavat ihmisiä suuria määriä. 

julkinen vastaus 2 : Kyllä, myrkkykäärmeitä on paljon ja monen puremaan ei ole vastalääkettä, jos pelkäät, älä mene sille alueelle, käärmeet ovat kotonaan. sinä olet  heidän vieras. 

Julkinen vastaus 3: Ei, Facebook sivuja ei sinun tarvitse sulkea/ lopettaa, mutta jos ulkolainen saa sivuiltasi  sellaisen käsityksen, olet varakas ja sinusta voisi joku maksaa lunnaita, niin sulkisin FB sivut ja matkakertomus/kuvat vasta kun olet  taas turvallisesti kotona. Kännykässä ei saa olla pankkitietoja ja suuria summia ! Myös mauton tatuointi voi herättää muissa närää.

Saksa on ilman muuta eräs maailman parhaista vaellus maista ja oikea osoite lisätietoon on wanderinstitut  ja he kertovat n. 600 vaellusreittä ja ovat luokitelleet ne erilaisin pistein.. entäs kun ja jos puhuu vain englantia? Ei hätää, normaali Saksan nuori puhuu usein parempaa englantia kuin suomalainen, koska hänen on helppo oppia muita germaanikieliä, joihin myös  englanti luetaan, muinais saksanmurre voisi jopa leikillisesti  englanninkielestä sanoa. www sivut ovat myös englanti . Tutustu tähän kaikkien aikojen perus-oppaaseen ensin. 

" Luonto voittaa aina lopulta" arvoisa lukija, käsitit hieman väärin, tarkoitin sitä, että meillä on komeat rannekellot käsissä, mutta luonnolla on aika......ja sitä on luonnolla vaikka aluksi pari miljoonaa vuotta ;)     

 Ihmiskunta kerää sisäänsä vihaa toisia ihmisiä vastaan,eräänlaista kansallis-rasismia  ja tunteilla , eikä järjellä toimien voidaan oma lajimme hävittää....

Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu! Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!  
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Sampo pankin tilille, nykyään Danske Bank ja heillä on käteistä rahaa ja sitä annetaan heti tiskillä, Danske Bank sanoi minulle: Meillä on palvelua !

 Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja mielelläni meilaan lisäkuvia, jolloin saat varmuuden siitä, että kohde on toiveidesi mukainen.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÃ?" ja kotona haivaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÃ?N, että on VIKAA, tietysti kerron sen AINA!  Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.  Mieti, soveltuuko ko. kauppatapa sinulle ollenkaan, sillä on paljon kuluttajia, jotka eivät osta milloinkaan  tavaraa näkemättä ja kokeilematta sitä.
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 3 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 42 vrk 3 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.