Tuote on myyty käyttäjälle ellu61 hintaan 41 €

Kuvaus

Vanhan koulukunnan A/V vahvistin siis. Teknisesti hyvässä kunnossa, mutta kosmeettisesti ei niin hyvässä kunnossa. Otin kuvia kaikista mainitsemisen arvoisista kohdista. Kuvat ovat minun mielestäni melko ankaria ja antaa karumman kuvan tilanteesta. Muuten ihan normaalia pieniä käytön jälkiä voi löytyä kriittisellä tarkastelulla. Valitettavasti aikaisempi omistaja ilmeisesti pitänyt liian raskasta laitetta tai laitteita tämän päällä ja siksi päällä jälkiä. Kirkkaassa valossa myös näkee edessä jälkiä. Ei välttämättä parhaassa loistossaan enää, ilman pientä ehostusta.

Sitten positiiviset puolet
Vahvistimessa on melko harvinaisen laaja taajuusvaste 5 kHz – 100 kHz. Kyseessä siis ihan laatu laite. Vaikka kaikkia video ominaisuuksia ei tarvitse, menee tämä vielä edelleen hyvin stereo vahvistimena vähintään. Subille oma pre out lähtö. Toslink kaapelille input paikkoja parille laitteelle ja digital out.

Tämä on ollut minulla projektistudiolla mm. äänityskäytössä kuulokkeille. Myyn pois nyt tarpeettomana, koska setup vaihtunut pienemmäksi.

Kaukosäädintä en koskaan ole nähnyt, mutta voin 10 € lisähinnasta myydä valmiiksi ohjelmoidun logitech Harmony 525 yleiskaukosäätimen mukaan. Se on mielestäni hienompi kuin alkuperäinen. Jutellaan siitä sitten erikseen kauppojen jälkeen sähköpostilla.

Lisää yksityiskohtia:
https://www.hifiengine.com/manual_library/pioneer/vsx-709rds.shtml

Luethan toimitusehdot, jos pitää pakettina lähettää.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
41 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.5.2024 21:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.