Tuote on myyty käyttäjälle Mitjoruohoniemi hintaan 7 €

Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Pirjo Kauppinen: ELÄMÄN POLTE. Kirjoitettu yhteistyössä Anssi Järvisen kanssa. 2003 Otava (2. painos). 222-sivuinen nidottu kirja (20 x 14 cm), tekstiä ja valokuvia, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä. 

Elämän polte (2002) -kirjansa takakannessa Pirjo Kauppinen kertoo: "Jos katselisin elämääni pelkästään mustien lasien läpi, näky voisi olla lohduton. Luoja soi minulle kuitenkin sisua ja positiivisen elämän poltteen. Olen yhä mielessäni valon lapsi, äitini tytär, jolle elämä on ehtinyt antaa neljässä vuosikymmenessä paljon hyvää, merkittävää ja kaunista. Osan omista ja lähipiirini muistikuvista jaan teidän kanssanne tämän kirjan sivuilla."

Pirjo Kauppinen (1961 - 2018) oli vapaa toimittaja. Hän tuli tunnetuksi juontajana television Ei koskaan sunnuntaisin ja Divaani-ohjelmista. Ennen televisiouraansa hän työskenteli toimittajana naistenlehdessä ja paikallisradion päätoimittajana. Vuonna 1998 Kauppinen halvaantui vyötäröstä alaspäin pudottuaan kotinsa portaissa. Kaularangan ja selkäytimen murtuman jälkeen hänen ei ennustettu kuntoutuvan liikkuvaksi. Vastoin odotuksia hän onnistui palaamaan työelämään reilu vuosi onnettomuuden jälkeen, jolloin hän alkoi juontaa Naisten makasiini -nimistä ohjelmaa (myöhemmin Helmi). Valoisa elämänasenne ja yritteliäisyys ovat tuoneet Kauppiselle myös julkista tunnustusta. Hänet on valittu vuonna 2002 sekä Suomen positiivisimmaksi henkilöksi että Vuoden Eevaksi. Pirjo Kauppinen on julkaissut teoksen Elämän polte (2002), jossa hän kertoo elämästään ennen ja jälkeen onnettomuuden.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.3.2018 18:43

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.