Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kovakantinen lainaston poistokirja vuodelta 1991 . Runsaasti kuvia ja tietoa,  ostajalle postikulut. Kuvassa : Armi Aavikko, Anne Pohtamo, Riitta Väisänen , Sanelma Vuorre, Suvi Lukkarinen ja kannen kuvassa Sanelma Vuorre.

Muuten ehjät sivut joitain alleviivauksia on sisältö hyvä kuvineen ja tarinoineen . Katso halutessasi muutkin kohteeni jos löytyy muutakin ostettavaa. Halutessasi voidaan yhdistellä tuotteita vaikkapa samaan pakettiin , näin säästät myös postikuluissa. 

Kirjassa on missien kuvia ja tietoa : Leena Brusin iso sivunkokoinen kuva ja Sari Aspholm viimeisessä kuvassa.   Heidi Lindholm , Maj-Len Eriksson, Johanna Runio, Pirjo Laitila ,Sirpa Suosmaa, Satu Östring, Virpi Miettunen , Nina Utrilainen, Irene Karvola, Anneli Kangas, Armi Kuusela ja muita missejä ja mannekiineja. 

Ensimmäinen mannekiinikuningatar valittiin v. 1954 Tarja Harala.  Myös lapsimannekiinit saavuttivat heti hyvän menestyksen. 

Kirjan pääosissa on Sanelma Vuorre mannekiinien kouluttaja ja myös hänen hääkuvansa on kirjassa. Mannekiinikuningattaria neljältä vuosikymmeneltä , vuosilta 1954-1990. Kotimaisia ja kansainvälisiä kauneuskuningattaria.

Vuonna 1976 voitti Arja-Liisa Lehtinen ja pääsi Peter Nykordin kainaloon iso sivun kokoinen kuva. Suomen kauneimmat. Coco Chanel, Suurten muotitalojen näytöksiä. Kutsuja, edustusta, julkisuutta.  Muotitalot ja mallitoimistot. Valokuvaajat sekä suurten muotitalojen näytöksiä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
1 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.3.2024 6:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.