Kuvaus

Sten Anders Wallin

Pirkko Leino-Kaukiainen : Tuntematon sotilas Turkin sodassa - Sotamies S. A. Wallinin elämänvaiheet

Turkin sodan  tuntematon sotilas Sten Anders Wallin oli alkuaan tallirenki, joka vajaan vuoden sotilaskoulutuksen jälkeen komennettiin 1877 tuhannen muun suomalaisen kanssa Balkanille taistelemaan turkkilaisia vastaan. Sota oli nuoren miehen elämässä niin poikkeuksellinen tapahtuma, että hän kirjoitti muistiin kokemuksensa tavallisen rivimiehen näkökulmasta, sotilaan velvollisuudesta ja taisteluiden kauhuista sekä vilusta ja nälästä Balkanin vuorilla. Kirja kuvaa myös Wallinin perhetaustaa ja elämänkulkua, joka sotilasuran jälkeen jatkui Seurasaaren kansanpuiston vartijana.

Käsillä on suomalaisen miehen tarina, joka koostuu arjen aherruksesta ja elämän pienistä tapahtumista. Samalla tuo tarina kertoo ihmisestä, joka oli valmis ottamaan elämänsä ohjat omiin käsiinsä ja etsimään tien vihreämmälle oksalle. Koulututtautuminen oli hänelle avain parempaan elämään.

1, p, 2005, SKS, 387 s. Pehmytkantinen kirja kansineen on mielestäni TODELLA HYVÄKUNTOINEN KIRJASTOPOISTO LEIMOINEEN JA MUOVITUKSINEEN.

Postimaksut huutajalle

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

12 €
tai
Sulkeutuu 75 vrk 15 h 59 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 75 vrk 15 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.