Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

“Hyvät kengät ovat paremmat kuin huono auto, saman hintaisiakin”, sanoo mies kabinetissa. “Pain is beautiful, muoti ennen kaikkea”, sanoo nainen piikkikoroissaan. “Mukavat pitää olla, ja ekologiset”, sanoo nuori rastapää.

Kengistä voi lukea elämäntarinoita.

Lyhyt, “kevytkenkäinen” historiaosuus avaa tien maailmaan, jossa kengät ovat pääosassa, milloin vallan tai statuksen symbolina, milloin fetissinä – kiinattarien sidotuista pikku jaloista niin sanottuihin isokenkäisiin. Kengät voivat olla sensuellit, käytännölliset, kauniit tai jopa rumat, mutta kenkähulluille ne ovat intohimon kohde ja meille muillekin vähintään välttämättömyys.

Kirjassa kerrotaan kuuluisien ja vähemmän kuuluisien kenkätarinat Sinkkuelämää-sarjan Carrie Bradshawsta Imelda Marcosiin ja Leningrad Cowboysin spittareista Kamala Harrisin lenkkareihin. Kurkistamme brändien saloihin tappopiikkarien Christian Louboutinista kuntopolkujen Adidakseen ja valotamme suomalaisten merkkien kasvua suutarinpajoista vientiteollisuudeksi – Palmrothista Pomarfiniin ja Parikkaan.

Kovakantinen. Kirjassa ei merkintöjä. ISBN: 9789523043237

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.4.2024 15:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.