Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hieno petsattu puinen laatikko säilytykseen. Myös lahti pistooli saattaisi käydä laatikkoon. Piipun alapuolella on tilaa vaikka sotilasmerkeille, lippaalle tai puhdistus välineille. Soveltuu myös muille pistooleille, pohja on pehmeätä materiaalia ja muotoutuu painonalla.
- Hieno lahja idealaatikko, henkilölle jolla on jo kaikkea, mutta ei tätä.
- Kuvan parabellum ilmapistooli on vain mallina.
- Laatikon ulko mitat: 36x20cn ja korkeus 10cm.

0402565376


Hakusanat:
Husgwerna, walther ppk, walther p38,
natsi,ss,wh,wehrmacht,mg34,mg42,parabellum,mauser,pistin,asetakki,asepuku,uniformu,kolmasvaltakunta,koppalakki,jenkki,usa,pistooli,colt,automaattiase,colt 1911, toinen maailmansota,colt 45, us army,aseveljet,maalöytö, Saksalainen sivuvaunumoottoripyörä. BMW, Zyndap.saksalainenkypärä,sotilaskypärä.
deko,mp40,stg44,konekivääri. pronssipatsas.,ss,wh,wehrmacht,mg34,mg42,parabellum,mauser,pistin,asetakki,asepuku,uniformu,kolmasvaltakunta,mg53.
deko,mp40,stg44,konekivääri.Teräskypärä.parabellum,mauser,walther.kivääri,pikakivääri,ajoneuvokivääri.panssarivaunu.Kevyt konekivääri, hitlerin saha, mg.Mg 42/53 konekivääri Deko,Wehrmacht,teräskypärä.miekka, tikari.Lapin sota.
teatteri,naamiaiset,elokuvamateriaali.kypärä.museo,mallinukke,miekka,tikari,ilmapistooli.pistoolikotelo.Suomi-konepistooli, talvisotamalli, deko

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

45 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2021 8:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.