Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Levy kunnossa. Kansipaperissa on normaalia paksumpi painatus laillisuusjargonissa. Levy on Brittiversioitu kotelon suhteen, datan itsensä ollessa levyllä (ops2m demo 36) perus Euroversio.

Seuraavat VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET ovat tässä siksi että jaksoin käydä vain itseäni kiinnostavat jutut läpi ja tiedän näistä vähän asioita:
- Kieli saadaan mahdollisesti vaihdettua sillä että konsolin itsensä asetus on joko Englanti, Saksa, Ranska, Italia tai Espanja (konsoliin on valittavana muitakin kieliä mutta niiden tapauksessa aktivoituu tosin Englanti) mikäli kielivalikkoa demossa itsessään ei ole.
- Jotkut pelit saattavat tukea laajakuvaa, joko niin että demon pelin asetusvalikosta valitaan se, tai viimeistään niin että asettaa konsolin itsensä asetukseksi 16:9. Tosin onko se "kunnon laajakuva" eli "sivuille lisää sisältöä" vai onko kyseessä "miksi tämä on olemassa" eli "rajaa kuvan ylä- ja alareunasta materiaalia POIS" on tuntematon.
- Jotkut pelit saattavat antaa 60Hz (NTSC) valinnan sen lisäksi että siinä olisi 50Hz (PAL).
- Joidenkin demojen kanssa saattaa olla mahdollista käyttää USB näppäimistöä ja langallista hiirulaista, joissain osin siksi että lopullinen peli tukee myös niitä (esimerkkinä Half-Life ja Deus Ex sekä osittain Gran Turismo 4 niin PS2:lla).
- Lisäksi joissakin demoissa saattaa olla kahden pelaajan mahdollisuus.
- Myös valikkosysteemin laadunvalvonta saattaa olla todella hyvää ja hienoa, nämät PS1 ETTÄ PS2 demolevyt kun tykkäävät valehdella resetoinnista demon pelaamisen jälkeen (usein niissä on se lopetusnäppäinkombo tai valikossa on lopetus tai loppuu kuitenkin kun on pelattu läpi). Myös lopetuksen jälkeinen valikkoonpaluu saattaa olla jossain kohdassa bugista.

Tässä kiekossa ensinnäkin valikkosysteemin laadunvalvonta on taas ollut niin loistavaa ja hienoa. Lisäksi! Starsky & Hutch käynnistyessään näyttää Health Warningin (katso kuva 2 Englantiversioesimerkin nähdäksesi) joka nyt ei joka kielellä ihan täysin toimi. Kyseisessä demossa Ranskan kielellä sen päävalikossa on eri musiikki. Myös Headhunter:issa on 60Hz kuvamoodin valinta.

Pelit
Final Fantasy X
Futurama
Headhunter
Mace Griffin Bounty Hunter
Starsky & Hutch
Tekken 4
This is Football 2003
Tiger Woods PGA Tour 2003
Zone of the Enders

Video
Jak II: Renegade
Kya
Tony Hawk's Underground
Tribes Aerial Assault

Extra
EyeToy
Online Gaming


PS3 yhteensopivuus: Tuntematon

Tunnetaan myös nimillä: PlayStation 2 Officielt Dansk Magasin Demo Disc 9, PlayStation 2 Official Magazine-Australia Demo Disc 18
Demojen kielet: vähintään Englanti
Pelaajat: 1
Ohjelmiston ID: SCED-51534
Levyn ID: 9340126
711719340126

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.5.2024 15:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.