Kuvaus

Kuvaus

Kuvan tupla-DVD suomitekstein ja -kansin. Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu.

Agatha Christie: Poirot : Kausi 3 (2DVD) 

Agatha Christien tunnettu belgialaisetsivä Hercule Poirot (David Suchet) ratkoo taas epäselviä mysteerejä yhdessä aisaparinsa kapteeni Hastingsin (Hugh Fraser) kanssa. Lyömättömän parivaljakon tie kulkee Brittein saarilta aina Välimerelle saakka, kun he ponnistelevat rikosten ja murhien parissa.

SININEN JUNA 

Poirot on matkalla kohti Ranskan Rivieraa kuuluisalla Sinisellä junalla. Samassa junassa matkaavat mm. ison amerikkalaisen öljypampun Rufus Van Aldinin tytär, sekä hurmaava Katherine, joka on juuri saanut huomattavan perinnön. Junan lähestyessä määränpäätään löytyy raa'asti murhatun naisen ruumis, ja Poirotin pitää tutkia menneisyyttä selvittääkseen murhaajan.

USKOMATON VARKAUS 

Sotaa edeltävä Britannia yrittää kovasti kehittää uutta hävittäjää. Ministeri Lordi Mayfi eld kutsuu ilma voimien kenraali Carringtonin kartanoonsa keskustellakseen salaisista suunnitelmista. Turvallisuusriskin vuoksi poliisit, tarkastaja Jappin ohjaamina, vastaavat alueen vartioinnista, mutta jotenkin salainen luonnos onnistutaan viemään talosta. Poirot, joka myöskin on Lordi Mayfieldin vieraana, on valmiina jäljittämään varkaan.

KUNINGAS 

Poirot ja Hastings matkaavat studiolle missä heidän ystävänsä ohjaa elokuvaa. He seuraavat kuvauksia ja ovat järkyttyneitä studion johtajan Henry Reedburnin kauhistuttavasta käytöksestä näyttelijöitä ja tuotantotiimiä kohtaan. Samana iltana Reedburn löydetään kuolleena kotoaan. Kun elokuvan kaunis nuori tähti Valerie Saintclair yhdistetään murhaan, hänen sulhasensa pyytää Poirotia puhdistamaan näyttelijättären maineen.

HAUTAJAISTEN JÄLKEEN 

Hercule Poirotin kuuluisaa päättelykykyä tarvitaan kun Richard Aberneth, Abernethien klaanin pää, kuolee. Perheen asianajaja pyytää häntä, ei ainostaan tutkimaan Richardin kuolemaa, vaan myös kummallista testamenttia. Perheen kokoontuessa Richardin testamentin lukuun, hänen sisarensa Cora ilmaisee uskomuksensa siitä, että Richard murhattiin. Poirot valmistautuu tapaamaan Coran, mutta hautajaisia seuraavana päivänä Cora löytyy kuoliaaksi hakattuna.

UNI 

Poirot saa viestin rikkaalta sianlihapiiraiden valmistajalta, Benedict Farleylta, jossa hän pyytää pikaista tapaamista. Farley kertoo toistuvasta unestaan, jossa hän tekee itsemurhan revolverilla. Hän kysyy onko Poirotilla kokemuksia uhrin hypnotisoimisesta itsemurhan tekemiseen - mutta Poirotilla ei ole. Kun Farley löydetään kuolleena ase kädessään, Poirot vakuuttuu, että jotain kummallista on tekeillä.

HUNNUTETTU NAINEN 

Lontoon tunnetussa Burlington Arcadessa mies varastaa kourallisen jalokiviä ja häipyy. Samanaikaisesti tylsistynyt Poirot mietiskelee tulevansa mestaririkolliseksi. Poirot tapaa Lady Millicent Castle Vaughin hänen toivomuksestaan. Lady on menossa naimisiin Southshiren herttuan kanssa, mutta ongelmana on hänen entinen rakastettunsa joka kiristää häntä. Poirot saa haluamansa tekosyyn rikollisille mielihaluilleen ja tekee murron kiristäjäksi epäillyn asuntoon.

Pääosissa: David Suchet, Hugh Fraser

Valmistusvuosi: 1989, 2006

Kesto: 6 h 22 min

Tekstitys: Suomi, ruotsi

Kotelon kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 32 vrk 21 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 32 vrk 21 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.