Tuote on myyty käyttäjälle poirottia hintaan 12,90 €

Kuvaus

Poirot - Kausi 9 (2DVD) Loppuunmyyty suomijulkaisu. 

Uusi mutta ei muoveissa

Tekstitys: Suomi, ruotsi
Ääni: Englanti
Kannet: Suomi

Agatha Christien tunnettu belgialaisetsivä Hercule Poirot (David Suchet) ratkoo taas epäselviä mysteerejä yhdessä aisaparinsa kapteeni Hastingsin (Hugh Fraser) kanssa. Lyömättömän parivaljakon tie kulkee Brittein saarilta aina Välimerelle saakka, kun he ponnistelevat rikosten ja murhien parissa.

KADONNEEN TESTAMENTIN TAPAUS
Kun akateemikko Andrew Marsh kuolee pian testamenttinsa muuttamisen jälkeen, Poirot arvioi useita eri motiiveja hänen murhalleen. Ennen kuolemaansa Marsh pyysi Poirotia testamenttinsa toimeenpanijaksi, testamentin, mikä jättää tilan hänen hoitajalleen, ja useita muita mahdollisia perijöitä puille paljaille.

ITALIALAISEN AATELISMIEHEN SEIKKAILU
Kapteeni Hastings päättää viimeinkin ostaa elegantin italialaisen auton Mr Vizziniltä, ja on päättämässä kauppaa kun epäilyttävä henkilö saapuu paikalle kertoen, että Mr Vizzinin päivät ovat luetut. Mr Vizzinin maanmiehen, ja Poirotin ystävän, kreivi Foscatinin päivät ovat jo luetut, kun hänet löydetään murhattuna. Tapaukselle ei tunnu löytyvän motiivia, kunnes neiti Lemonin rakkauselämä antaa vihjeen.

SUKLAARASIA
Tarkastaja Japp, seuranaan Poirot, matkaa Brysseliin vastaanottamaan ´Branche d´Orin` Belgialle tekemiensä palvelujen kunniaksi. Comissaire de police Chantalierin huomautus palauttaa Poirotin mieleen tapauksen, jota hän ei pystynyt selvittämään 20 vuotta sitten. Muisto on hyvin naurettava, ja Poirot palaa mielessään liberaalin poliitikon ja kohtalokkaan suklaarasian tarinaan.

KUOLLEEN MIEHEN PEILI
Poirot haluaisi kovasti hienon Art Deco -peilin, mutta häviää huutokaupassa Gervase Chevenixille, joka pyytää Poirotia selvittämään onko häntä huijattu ? ja tarjoaa hänelle palkkioksi kyseistä peiliä. Poirot matkustaa Chevenixin kotiin, mutta ennen kuin hän ehtii selvittämään mahdollista petosta, hänen asiakkansa löydetään ammuttuna ja hänen ?palkkionsa? on rikkoutunut palasiksi. Poirotin ainoa todiste on ruumiin vierestä löytynyt yksisanainen viesti.

GRAND METROPOLITANIN JALOKIVIRYÖSTÖ
Lääkärin määräyksestä Poirot matkustaa Brightoniin lepäämään. Hänen saapumisensa ajoittuu uuden teatterinumeron ensi-iltaan. Pääosan esittäjä lady Margaret Opalsonilla on kaulassaan kaunis Venäjän tsaariperheelle aikoinaan kuulunut kaulakoru. Kun kaulakoru varastetaan, Poirot tuntee itsensä velvoitetuksi keskeyttämään lomansa ja etsimään korun.

 

Kaksi tavallista BLU-RAY / DVD:tä menee samoilla postikuluilla!

Blu-Ray elokuvat tämän linkin takaa

Elokuvat edullisesti (ALE)

DVD PAKETIT
 

DVD- ELOKUVAT:                                                        

Draama

Komedia

Lastenelokuvat

Toiminta

Kotimaiset

Jännitys

TV-sarjat

Scifi ja fantasia

Kauhu

Musiikki

Sota ja western

Dokumentit

Anime

BLU-RAY

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.4.2024 12:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.