Kuvaus

Kuvan DVD suomitekstein ja -kansin. Kyseessä on julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty suomijulkaisu.

Agatha Christie: Poirot : Kausi 8 (2DVD)

Uusi mutta ei muoveissa

Agatha Christien tunnettu belgialaisetsivä Hercule Poirot (David Suchet) ratkoo taas epäselviä mysteerejä yhdessä aisaparinsa kapteeni Hastingsin (Hugh Fraser) kanssa. Lyömättömän parivaljakon tie kulkee Brittein saarilta aina Välimerelle saakka, kun he ponnistelevat rikosten ja murhien parissa.

KAKSOISJOHTOLANKA
Ensimmäistä kertaa elämässään nero belgialainen etsivä, normaalisti täysin sokea naisellisille kujeille, rakastuu. Tämän epätavallisen tunteen kohteena on kaunis venäläinen nainen, kreivitär Vera Rossakoff, kenet Poirot tapaa tutkiessaan yläluokkaan kohdistuneita jalokivivarkauksia. Kreivittären viedessä Poirotin huomion, Hastings ja neiti Lemon tekevät omaa tutkimustyötään.

AIKATAULUKON ARVOITUS
A on yhtä kuin Andover, kaupunki mistä rouva Ascher löydetään kuoliaaksi mukiloituna. B on yhtä kuin Bexhill, missä Betty Barnard on kuristettu. C on Churston, pieni devonshireläinen kylä missä Sir Carmichael Clarke on murhattu. Jokaisen ruumiin vieressä on ABC juna-aikataulu ? avattuna oikean sivun kohdalta. Poliisi on hämmentynyt. Mutta murhaaja on jo tehnyt vakavan virheen. Hän on haastanut Hercule Poirotin paljastamaan itsensä...

AMPIAISPESÄ
Kapteeni Hastings löytää kuvasta juonittelua ja mysteerin kokeillessaan uutta kameraansa puutarhajuhlilla missä hän vierailee Poirotin ja Jappin kanssa. Belgialainen salapoliisi on pian syvällä tarinassa, jossa on mustasukkaisuutta, kostoa... ja ampiaisia... Jappin joutuessa sairaalaan umpilisäkkeentulehduksen vuoksi.

LENTÄVÄ KUOLEMA
Erittäin nerokas murha tehdään lennolla Pariisista Lontooseen. Poirot on koneessa, mutta valitettavasti unessa surman tapahtuessa. Ylpeytensä vuoksi hänen täytyy löytää murhaaja.Palatessaan Pariisiin, hän huomaa pääepäillyn olevan salaperäinen amerikkalainen ? sitäkin salaperäisempi, koska koneessa ei ollut yhtään amerikkalaista...

Valmistusvuosi: 1991
Kesto: 5 h
Kuva: 4:3 Full Frame 1.33:1
Ääni: Englanti - Dolby Digital 5.1 & 2.0
Tekstitys: Suomi, ruotsi, norja, tanska
Kotelon kansien kieli: Suomi
Alue: 2 (eurooppa)

 

 

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

Kaksi tavallista BLU-RAY / CD / DVD:tä menee samoilla postikuluilla!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,90 €
Sulkeutuu 88 vrk 22 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,90 € Sulkeutuu 88 vrk 22 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.