Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

*** HUOMAA! ALENNETUN ERÄN PARASTA ENNEN -MERKINTÄ 9/2017
MIKÄ EI TARKOITA VIIMEISTÄ KÄYTTÖPÄIVÄÄ ***

 

Mango Complex on tehokas ja monipuolinen antioksidantticocktail avuksi laihdutukseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Mango Complex on luonnon antioksidanttirikkaimmista hedelmistä ja marjoista tarkkaan suunniteltu ja valmistettu yhdistelmä. Mango Complex sisältää mm. African Mangon siemenuutetta, Acai-marjaa, Guaranaa, vihreää teetä, resveratrolia, asetyyli l-karnitiinia ja merilevää. Saat uskomattoman määrän luonnon tehoaineita yhdessä kapselissa! Lue, mitä vaikuttavia ainesosia Mango Complexista saat:

African Mango -siemenuute
Estää ruokailun jälkeistä verensokerin nousua, hidastaa vatsalaukun tyhjenemistä

Acai-marja
"Supermarja" täynnä antioksidantteja

Guarana
Piristävä, laihduttajien ja urheilijoiden käyttämä, suorituskykyä ja aktiivisuustasoa parantava 

Vihreä tee
Tehostaa kehon aineenvaihduntaa, on todella terveellinen luonnon antioksidantti

Asetyyli L-karnitiini
Keho tuottaa luonnostaan asetyyli l-karnitiinia. Sen tehtävä on auttaa kehoa tuottamaan energiaa. Aine on tärkeä aivojen ja sydämen toiminnan, lihasten liikkuvuuden ja muiden kehon perustoimintojen kannalta.

Omenaviinietikka
Perinteinen, mutta tehokas terveyspommi, joka sisältää runsaasti elimistölle tärkeää kaliumia, fosforia ja kalsiumia. Lisäksi omenaviinietikasta saadaan magnesiumia, natriumia, klooria, rikkiä, rautaa, fluoria ja piitä sekä  A-, B1-, B2-, B6-, C- ja E-vitamiineja. Omenaviinietikka parantaa ruuansulatusta ja sitoo ruuasta saatuja rasvoja itseensä. "Vanha kansa" käyttää omenaviinietikkaa sellaisenaan sen desinfioivien ja vastustuskykyä edistävien ominaisuuksien vuoksi.

Greippi
Greipin entsyymit nopeuttavat rasva-aineenvaihduntaa ja laskevat insuliinitasoa, jolloin nälkä ja ahmimiskohtaukset eivät ota otteeseensa. Greipistä saat myös hyvää proteiinia ja kuitua, minkä lisäksi greippi on erinomainen C-vitamiinin lähde. 

Resveratroli
on polyfenoliyhdiste, jota esiintyy runsaasti monissa kasveissa (mm. greippi, vadelma, luumu, silkkiäispuu, pähkinät) ja kasvikunnasta jalostettavissa tuotteissa, esim. punaviinissä. Resveratroli auttaa pitämään verensokerin tasaisena, minkä vuoksi monet diabeetikot käyttävät resveratroli-valmisteita. Se tehostaa solujen rasva-aineenvaihduntaa ja suojelee antioksidanttina hermosoluja. Tämä taas puolestaan hidastaa elimistön vanhenemisprosesseja.

Merilevä
Merilevä sisältää runsaasti orgaanista jodia. Jodi stimuloi kilpirauhasta, joka puolestaan säätelee aineenvaihduntaa. Merilevä on erinomainen aminohappojen lähde.
Mango Complex -painonhallintakapseli (ravintolisä)

Pakkauksessa vähintään 52 kapselia (25 g)
Annostus: 2 kapselia vuorokaudessa veden kanssa
Ainesosat: vadelmauute, african mango -siemenuute, acai-marjauute, guaranauute, vihreä tee -uute, asetyyli L-karnitiini, omenaviinietikka, greippiuute, resveratroli, merileväuute, kasviskapseli, mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstrearaatti

- Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää: vadelmauute 200mg, african mango -siemenuute 2000mg, acai-marjauute 800mg, guaranauute 800mg, vihreä tee -uute 80mg, asetyyli L-karnitiini 80mg, omenaviinietikka 50mg, greippiuute 50mg, resveratroli 40mg, merileväuute 48mg
- Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
- Valmiste ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
- Säilytettävä lasten ulottumattomissa.
- Säilytetään viileässä kuivassa paikassa.
- Ei sovi odottaville tai imettäville naisille eikä alle 18-vuotiaille.
- Älä käytä valmistetta, jos et ole täysin terve, sinulla on kilpirauhasen liikatoimintaa, korkea verenpaine, diabetes, sydän- ja verisuonivaivoja, syöt säännöllisesti reseptilääkkeitä tai mielialalääkkeitä.
- Valmiste sisältää kofeiinia. Lopeta käyttö välittömästi, jos alat kärsiä unettomuudesta tai pahoinvoinnista.

 

Vastuuvapauslauseke: Luettelo tämän tuotteen sisältämistä aineista on saatu valmistajalta. laihdutusvalmisteet.fi ei ole tarkastanut tuotteen koostumusta. Tämä tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon.

 

laihdutusvalmisteet laihdu pudota painoa laihduttajalle laihdutustuote laihdutusvalmiste

 

LT020

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9,90 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 18.10.2017 4:26

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
19.4. klo 18:15

Mikä on pitoisuus milligrammoina?