Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tästä seuraavalle lapselle erittäin hyväkuntoisia, pääasiassa ulkovaatteita (+vähän myös sisävaatteita) pitkäksi aikaa eteenpäin!  

 

Vaatteet ovat olleet käytössä pääasiassa yhdellä lapsella. Mukana on paljon laadukkaita (esim Reiman) ulkovaatteita ja kenkiä! Suurin osa vaatteista on käytettyjä, joten tavanomaista pesunukkaa ja kulumaa saattaa olla, mutta jos on jotain erityisemmin poikkeavaa koossa tai kunnossa, niin yritän kertoa mahdollisimman rehellisesti jokaisen kohdalla (kaiken sen minkä nyt huomaan tässä suht nopealla tarkastelulla). Mukana on myös täysin käyttämättömät Helly Hansenin välikausihousut, Hestran hanskat ja Colombian välikausilenkkarit.

 

Käytän hajusteetonta pesuainetta, enkä käytä huuhteluainetta, ja meillä ei ole lemmikkejä!

 

 

Ensimmäisessä kuvassa Reiman tummansininen, vetoketjullinen ja hupullinen collegetakki (140cm), jossa on erittäin pehmeä vuori. Samassa kuvassa Me&I:n  lähes käyttämättömät mustat farkut (134-140cm). Vyötäröllä kuminauhakiristys ja polvissa extravahvennus.

 

Harmaa H&M:n ohuehko, hupullinen ja vetoketjullinen collegetakki (134/140 cm), sekä H&M:n tummanharmaat collegehousut (146 cm, mutta pientä kokoa, vastaa minusta 140cm kokoa).

 

IcePeakin oranssi (134/140cm) paita, jossa lyhyt vetoketju edessä, sekä H&M:n tummanharmaat collegehousut (140 cm, mutta pientä kokoa, vastaa minusta 134cm kokoa).

 

Harmaa Lindexin huppari (146/152cm, suht pientä kokoa), sekä tummansiniset NameIt:n collegehousut (140cm). Housuissa vyötäröllä säädettävä kuminauhakiristys.

 

Mustat Adidaksen kolmiraitaveryttelyasu, takki ja housut (140cm).’

 

Reiman vihreä, pörröinen ja lämmin fleecetakki (140cm), jossa vetoketju edessä, sekä pieni vetoketjullinen avaintasku edessä. Samassa kuvassa myös kahdet mustat välikausihousut: Lindex viskoosivuorelliset kuorihousut  (134/140 cm) ja ColorKids:n verkkovuorelliset välikausihousut (140/146 cm).

 

Punainen, vettäpitävä ReimaTec välikausitakki (134 cm), jossa on vetoketjulliset sivutaskut, sekä vetoketjullinen sisätasku kuulokeviennillä, irroitettava huppu ja kuminauhalla säädettävä alahelma. Samassa kuvassa myös mustat, erittäin vähän käytetyt Lindexin (FIX-tuotesarjaa) välikausihousut (140cm). Housujen takapuolen ja polvien kohdalla kulutusta kestävää materiaalia.

 

Vettä ja tuulta pitävä musta ReimaTec-toppatakki (140cm), jossa on irroitettava huppu, vetoketjulliset sivutaskut ja alahelmaa voi säätää kuminauhakiristyksellä. Samassa kuvassa myös kahdet housut: vettä ja tuulta pitävät LassieTecin harmaat kevyttoppahousut (134cm), sekä Jonathanin erittäin hyvin kulutusta kestävät harmaat välikausihousut (140cm). Molemmissa housuissa on kuminauhakiristys vyötäröllä. Jonathanin housuja käytetty todella vähän, ”uudenveroiset”-kuntoluokitus.

 

 

Reiman musta untuvatoppatakki (134cm). Todella lämmin ja nätti takki talviulkoiluun. Takissa on irroitettava huppu, kiristettävä alahelma, 4 vetoketjullista taskua ja säädettävät hihansuut. Takille parina ReimaTec:n henkselillisen toppahousut (134cm), polvissa pientä pehmentymää, pitävät silti vielä vettä, kiristettävät lahkeensuut.

 

Helly Hansenin uudet (laputkin vielä kiinni) mustat kuorihousut, koko 140cm. Housujen lahjetta voi säätää neppareilla, vyötäröllä kuminauhakiristys.

 

Seuraavassa kuvassa kahdet käsineet: käyttämättömät mustat Hestran toppasormikkaat (koko 6), joissa on tarrakiristys ranteessa, sekä HC Outwearin heijastavat topparukkaset (koko 9-11, pientä kokoa).

 

 

Käyttämättömät Columbian sini-harmaat välikausilenkkarit tai vaelluskengät (koko 26), joissa todella pitävä Omni-grip-pohja, techlite vaimennuksella.

 

 

Mustat Kuomat koko 36.

 

Osta tästä iso paketillinen erittäin hyvälaatuisia vaatteita ja kenkiä seuraavalle käyttäjälle!!

Katso myös muut kohteeni, yhdistelen postikuluja! Tee tarjous!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


119 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 22.4.2024 9:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.