Kuvaus

Pokemon Advanced Challenge - Taistelu taivaalla Sisältää jaksot:

SÄÄSOTA:
Sääinstituutin tutkijat ovat kehittäneet sateliittilautasen jonka avulla voi muuttaa ja hallita säätä. Kun lumipyry yllättää Ashin ja kumppanit, he hakevat suojaa instituutista. Paikalle saapuu muös Aqua -ryhmä, etsimään muinaisia pokémon -tietoja. Magma -ryhmän valeasuinen jäsen yllättää kaikki.

ILMOJEN VALTIAAT:
Ash saapuu Forttree Cityn Pokémon -salille. Salijohtaja Winona on taitava ja kokenut kouluttaja, joka hallitsee kaikki lento -pokémonit, mutta nyt hän on lähtenyt Höyhenkarnevaaleille lentonäytökseen.

TAISTELU TAIVAALLA:
Ash ja Winona mittelevät taitojaan vauhdikkaassa ottelussa, jossa kaikki lentotaidot ovat tarpeen. Swellow osaa siipi-iskun, mutta riittääkö se ja voittaako Ash kuudennen ottelumerkkinsä?Kuva: 4:3
Ääniraita: Dolby Digital 2.0 Stereo
Kieli: Suomi
Kesto: 1 h 4 min
Ikäraja: K-7

Vähäistä käyttönaarmua levyssä.

**********************""" Pokemon Advanced Challenge - Katastrofi valepuvussa DVD Sisältää jaksot: KATASTROFI VALEPUVUSSA. Naamioitunut Kimimaro haluaa osallistua Pokémon -otteluun ja salata sen äidiltään. Ash ystävineen tarjoutuu pojan avuksi. TAISTELIJA NAAMARIN TAKANA. Verdanturfin kaupungissa alkaa suuri ottelu jossa naamioitunut Kimimaro yrittää parhaansa, mutta May ja Skitty ovat taitavampia, ja niin May voittaa toisen palkintonauhansa. LOMBRE KUIVALLA MAALLA. Kaikkien mielestä Lombre on veden valtias ja Solrock syypää kylää vaivaavaan kuivuuteen. Solrock vapautuu syytteistä, kun selviää että kuivuus onkin Rakettiryhmän syytä. EKSYNYT SWABLU. Haavoittunut Swablu on eksyksissä, ja May tekee kaikkensa saadakseen sen takaisin oman laumansa luo. Kuva: 4:3 Ääniraita: Dolby Digital 2.0 Stereo Kieli: Suomi Kesto: 1 h 26 min Ikäraja: K-7 Vähän käyttöjälkeä levyssä.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,90 €
tai
Sulkeutuu 103 vrk 19 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 103 vrk 19 h

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.