Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Vähäisellä käytöllä ollut. 

Voin katsella tuohon latauspiuhan/laturin mukaan.

https://www.polar.com/fi/tuotteet/sport/a370-fitnessmittari

Tämän tyylikkään ja sporttisen vedenkestävän fitnessmittarin jatkuva sykeseuranta, edistyksellinen unenseurantatoiminto ja Polarin ainutlaatuiset harjoitusominaisuudet auttavat sinua pysymään aina tilanteen tasalla.

 

AKTIIVISEEN ELÄMÄÄN

Polar A370 on väsymätön treenikaverisi ja aktiivisen elämäntapasi innokas tukija myös kuntosalin ulkopuolella. Se auttaa sinua treenaamaan juuri oikealla intensiteetillä ja muistuttaa sinua lähtemään liikkeelle, jos pysyt paikallasi liian pitkään.

OPI TUNTEMAAN SYDÄMESI

Haluatko tietää, miten sydämesi toimii jokapäiväisen elämän käänteissä? Polar A370 -fitnessmittari mittaa sykkeen ranteesta ympäri vuorokauden ja antaa tarkan yhteenvedon päivittäisestä aktiivisuudestasi.

POLAR SLEEP PLUS™ SEURAA UNTASI

Hyvä uni on terveyden ja hyvinvoinnin edellytys. Polarin edistyksellinen Sleep Plus -ominaisuus tekee sinusta oman nukkumisesi asiantuntijan ja auttaa sinua kohti entistä tasapainoisempia elämäntapoja.

 

GPS PUHELIMEN KAUTTA

Kun harjoittelet ulkona, Polar A370 seuraa tarkasti vauhtiasi, kulkemaasi matkaa ja reittiäsi puhelimesi GPS:n avulla.

NOPEUS JA MATKA RANTEESTA

Kun juokset juoksumatolla, Polar A370 antaa arvion nopeudestasi ja kulkemastasi matkasta ranteesi liikkeiden perusteella. Laite tekee saman myös ulkoilmassa, joten sinun ei tarvitse välttämättä ottaa puhelinta mukaan juoksulenkeillesi.

PYSY YHTEYDESSÄ

Polar A370 näyttää puhelimesi ilmoitukset ja pitää sinut ajan tasalla silloinkin, kun et ehdi katsoa puhelintasi.

 

POLAR FLOW – AUTOMAATTINEN TREENI- JA AKTIIVISUUSPÄIVÄKIRJA

Polar Flow on kokonaisvaltainen verkkopalvelu ja mobiilisovellus, johon tallentuvat kaikki treeni- ja aktiivisuustietosi. Sen avulla voit seurata aktiivisuuttasi, analysoida kehitystäsi ja parantaa tuloksiasi.

Voit myös synkronoida treenitietosi automaattisesti muihin palveluihin, kuten Endomondoon tai MyFitnessPaliin.

TREENIPÄIVÄKIRJA

Polar Flow -järjestelmän treenipäiväkirja tallentaa ja esittää visuaalisesti kaikki treenisi ja tilastosi. Valittavissa on yli 100 urheilulajia, mukaan lukien LES MILLS -ryhmäliikuntatunnit.

AKTIIVISUUS JA UNI

Seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi ja untasi sekä tutustu päivä-, viikko- ja kuukausitason yhteenvetoihin. Samalla opit päivittäisten valintojesi terveyshyödyistä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.6.2021 8:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.