Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[1019]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

KUVANMUKAINEN, Hyvässä iskussa oleva nidottu painos Suomalaisten rikostarinoiden ystäville.

POLIISI KERTOO 8 -  Suomalaisia rikostapauksia 

Vuonna 1964 tapahtui ensimmäinen Tampereen mystisen sarjan murhista, joissa uhreina olivat käytetyn tavaran kauppiaat. Uhrit olivat hyvämaineisia liikemiehiä, joilla ei tiettävästi ollut vihamiehiä. Nämä veriteot osoittautuivat ryöstömurhiksi ja niiden motiiviksi raha ja itseään ruokkiva ahneus.
    Entä mieä voi olla syy siihen, että joku ampuu telttailemassa ja nukkumassa ollet kolme nuorta poikaa, melkeinpä lasta! Niin mieletön kuin tämä teko oli, sen tekijä kaiketi sai ainakin yhden ihailijan, joka myös tarttui aseeseen surmaamistarkoituksessa päästäkseen ihailunsa kohteen tavoin vankilaan.
   Muidenkin kovin erilaisista syistä tehtyjen henkirikosten lisäksi kirja vie lukijansa lentokonekaappauksen jännittäviin vaiheisiin, tutustuttaa vankilan huumekauppaan, hautakiven kaatajiin, tekaistuun ryöstöön, Pohjanmaan pommimieheen, tuhopolttajan sitkeeän jahtaamiseen.
   Suomalaisen rikoksen kirjo esittäytyy kaikkiaan 20 jutun voimin ja valottaa poliisin työtö monesta näkökulmasta.

WS BOOKWELL OY PORVOO

VOITTOHUUTO ja PK. 2,45e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 06/20, 08/19, 03/19, 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.7.2022 16:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.